Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Το επισημοποίησε με μια ανάρτηση

Το νέο του επαγγελματικό βήμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Το επισημοποίησε με μια ανάρτηση

Πολύ ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τα επαγγελματικά του. Ο τραγουδιστής που ακολουθεί μια πολύ ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλει να απασχολεί μονάχα με τη δουλειά του και το έχει καταφέρει.

Λίγους μήνες μετά το χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια, που "έσκασε" την ίδια περίοδo με την ανακοίνωση διαζυγίου της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, ο καλλιτέχνης έχει αφιερωθεί στο τραγούδι.

Λίγο πριν βγει το νέο του κομμάτι με την Τάμτα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσε την περιοδεία του!

Η ανακοίνωση του Χατζηγιάννη για την περιοδεία του

«Κατανοούμε όλοι μας την ανάγκη για τη μεταφορά της περιοδείας μας στην Ευρώπη που έγινε από τον Μάρτιο στον Οκτώβριο. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη και την αγάπη σας και ελπίζουμε ως τις νέες ημερομηνίες που επιβεβαιώθηκαν στα θέατρα - και βλέπετε στην αφίσα σημερα- να είστε όλοι υγιεις και όσο γίνεται χαρούμενοι!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram.

Μιχάλης Χατζηγιάννης περιοδεία

Η σχέση που είχε ο Χατζηγιάννης πριν τα φτιάξει με τη Μακρυπούλια

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δεν είναι η πρώτη γνωστή σχέση του τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, κάποια χρόνια πριν τα φτιάξουν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν ζευγάρι με την επίσης τραγουδίστρια, Δέσποινα Ολυμπίου. Μάλιστα οι δυο τους έζησαν έναν πολύ δυνατό έρωτα για 6 ολόκληρα χρόνια, ο οποίος έληξε με πολύ ήρεμο και διακριτικό τρόπο.

Μιχάλης Χατζηγιάννης Δέσποινα Ολυμπίου σχέση

«Ο Μιχάλης βρέθηκε στη ζωή μου το 2003, μου έκανε μια πρόταση να μου κάνει παραγωγή και να μου γράφει τραγούδια. Εκείνη την περίοδο ο Μιχάλης ενδιαφερότανε να κάνει και παραγωγή εκτός από τα δικά του cd ήταν η πρώτη του παραγωγή σε άλλον καλλιτέχνη.

Εγώ είμαι της πορείας δεν πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα, ερωτεύομαι αργά και βαθιά και επικίνδυνα. Και μετά το πληρώνω αλλά δεν έχει σημασία χαλάλι. Σύντομα, αφού τελείωσε η καλοκαιρινή περιοδεία και ξεκίνησε η χειμερινή ολοκληρώσαμε και το cd δουλέψαμε ακόμα μαζί και συνεχίσαμε έξι χρόνια μαζί.

Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ τη σχέση μας, όταν έχεις ερωτευτεί και ξεκινήσει έτσι και αγαπήσεις μετά και έχεις και έρωτα και αγάπη έχεις έναν ωραίο συνδυασμό. Αν καταφέρεις να έχεις και έρωτα και αγάπη μαζί είναι τέλειο», είπε παραδεχθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δέσποινα Ολυμπίου.

Η Δέσποινα Ολυμπίου συνέχισε τη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τώρα πια είναι παντρεμένη με τον Πάνο Δούκα.