Μιχάλης Μητρούσης: «Είμαστε και φίλοι» - Η τρυφερή συνέντευξη που παραχώρησε με την κόρη του, Μαρίλια

Όλα όσα ανέφεραν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μιχάλης Μητρούσης: «Είμαστε και φίλοι» - Η τρυφερή συνέντευξη που παραχώρησε με την κόρη του, Μαρίλια

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Μιχάλης Μητρούσης μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Μαρίλια. Πιο συγκεκριμένα, πατέρας και κόρη αναφέρθηκαν για την τρυφερή τους σχέση αλλά και για τον τρόπο τρόπο που αντιμετώπισε την πρώτη της σχέση στην εφηβεία, αλλά και τη συνεργασία τους στο θέατρο.

«Είμαστε και φίλοι εκτός από “μπαμπάς και κόρη”. Είμαι κοντά στην κόρη μου από την ώρα που γεννήθηκε. Όταν η Μαρίλια έκανε την πρώτη της σχέση στην εφηβεία το θεώρησα πολύ λογικό. Η Μαρίλια έχει αγωγή από τη μαμά της, η οποία είναι νούμερο ένα γυναικά και ηθοποιός.

Ήταν 12 ετών όταν χωρίσαμε με την μαμά της. Δεν είχαμε δυσκολία να της το πούμε. Δεν είναι εύκολο να λες την αλήθεια. Το ρισκάρεις».

Από την άλλη η κόρη του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο μπαμπάς μου ξέρει τα προσωπικά μου και η μαμά μου μπορεί να μην τα ξέρει. Θέλω την έγκριση του μπαμπά μου για τον σύντροφό μου! Η σύντροφος του μπαμπά μου για μένα είναι οικογένειά μου. Θέλω να είναι ευτυχισμένος»

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μητρούση

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Μητρούση

  • Γεννήθηκε το 1950 στη Θεσσαλονίκη.
  • Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός το 1978.
  • Στην τηλεόραση έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές ενώ έχει συμμετάσχει σε παιδικές και σατιρικές εκπομπές.
  • Κάποιες από τις πιο γνωστές συμμετοχές του στην τηλεόραση ήταν στις σειρές Φρουτοπία, Τζιν και Τσέρρυ, Όταν ο Χάρης χώρισε τη Μαίρη και Η Ζωή της Άλλης.
  • Υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου από το 1996 μέχρι το 2014.
  • Η κόρη τους είναι η επίσης ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαρίλια Μητρούση.