«Από αυτή την δουλειά δεν...» - "Κόλαφος" ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

«Μπορείς να ζήσεις μια χαρά μια ωραία ζωή»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Από αυτή την δουλειά δεν...» -

Καλεσμένος στην "Ελένη”, το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3, βρέθηκε ταλαντούχος Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του μάλιστα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν είναι εξοικειωμένος με τις κάμερες και πως ακόμα νιώθει άβολα όταν χρειάζεται να κάνει δηλώσεις.

Οι δηλώσεις του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου για τα παιδικά του χρόνια

Μιλώντας για την αδικία που τον ενοχλεί, για τα εφηβικά του χρόνια ανέφερε: «Δεν ήμουν έντονος με την έννοια του ατίθασου παιδιού που δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τίποτα μαζί του και που σου κάνει τη ζωή πατίνι σαν γονιό κτλ. . Μια χαρά ήμουν, δεν νομίζω ότι δυσκόλεψα κανέναν. Πριν την εφηβεία ήμουν λίγο επιθετικός. Αρκετά θα έλεγα. Δεν μου άρεσε να με πειράζουν. Ακόμα δεν μου αρέσει να με πειράζεις.

Δεν είμαι πια καθόλου επιθετικός. Δεν μου αρέσει το άδικο, με πληγώνει. Τώρα πια που πέρασαν τα χρόνια ξέρω τι με έκανε επιθετικό. Η αίσθηση ότι γίνεται κάτι άδικο ή κάποιος που έχει δύναμη πληγώνει κάποιον λιγότερο δυνατό, με τάραζε και με ταράζει. Μπορεί να με θυμώσει αν και πια δεν θέλω να θυμώνω με τίποτα” συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Αναφερόμενος στα χρήματα στην υποκριτική σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι θα πει κάποιος ότι θα γίνει ηθοποιός για να ζήσει μεγάλες στιγμές βγάλει λεφτά. Δεν τον βάζω καν στις κατηγορίες γιατί νομίζω ότι αυτός είναι εντελώς μπερδεμένος με την έννοια ότι δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά από αυτή τη δουλειά. Μπορείς να ζήσεις μια χαρά μια ωραία ζωή. Μπορείς να ζήσεις κι ευκατάστατος και πολύ πετυχημένος αλλά δεν θα γίνεις πλούσιος για κανέναν λόγο και με κανέναν τρόπο. Δεν ξέρω ούτε έναν. Δεν υπάρχει.»

«Νόμιζα ότι καταστρέφομαι, ένιωθα...»

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρέθηκε στην πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νέα σεζόν με την εκπομπή The 2night show. Ο ηθοποιός παραχώρησε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία και μίλησε για όλα όσα έχει βιώσει στο χώρο της υποκριτικής.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην θεατρική του πορεία και στα σχόλια που άκουγε που δεν ήταν καθόλου κολακευτικά στο ξεκίνησε της καριέρας του όταν άρχιζε να γίνεται γνωστός.

«Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο και αυτή η στιγμή ήταν πολύ νωρίς, 15, 17 χρόνια πριν και εννοώ άσχημες κριτικές. Άκουγα πως ήμουν “κακός” σε αυτό που έκανα. Στο ξεκίνημά μου ήταν λίγο πιο γενναιόδωροι λίγο πιο μετά που άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός, έλαβα πολύ άσχημες κριτικές. Στην αρχή νόμιζα ότι καταστρέφομαι και ότι η υπόληψή μου έχει πάθει κάτι. Δεν έκλαψα τότε αλλά απογοητεύτηκα τρομερά, θύμωσα τρομερά και ένιωθα άχρηστος, ενώ παράλληλα ένιωθα και καλύτερος. Έλεγα πως είναι δυνατόν να με προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο;» ανέφερε ο ηθοποιός.