Ευχάριστα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή - Έγινε η επίσημη ανακοίνωση

Μαθεύτηκε πριν από λίγο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή - Έγινε η επίσημη ανακοίνωση

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Μάρκου Σεφερλή έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο καθώς είναι έτοιμο σαν project, παρ' όλα αυτά δε βγαίνει στον αέρα. Η πρώτη ατυχία και η μεγάλη καθυστέρηση ξεκίνησε λόγω της κλοπής, που υπέστη και ο ηθοποιός και έτσι χάθηκαν πολύ σημαντικά αρχεία της νέας σειράς του Αντ1.

Η λύση βρέθηκε για να συνεχιστεί το νέο βήμα του Μάρκου, ωστόσο αποφασίστηκε να γίνει μια τροποποίηση στο όνομα. Πιο αναλυτικά ενώ στην αρχή η εκπομπή θα λεγόταν Mamacita μετονομάστηκε την τελευταία στιγμή σε super mammy.

H ανακοίνωση του Αντ1 για τη νέα εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο λαοφιλής κωμικός προχώρησε σε μια γενναία αλλαγή, λοιπόν, καθώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας κωμικής σειράς αντιλήφθηκε την ακόμη πιο χειμαρρώδη, την ακόμη πιο super προσωπικότητα της ηρωίδας που υποδύεται. Κάτι που μάλλον δεν αντικατοπτρίζοταν ορθά στον προηγούμενο τίτλο.

Για αυτό και ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να έρθει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την υπερηρωίδα του, την Super Mammy που θα ονομάζεται Χαρίκλεια καθώς η επιθυμία του ηθοποιού είναι να τιμήσει την αγαπημένη του μητέρα.

Ως προς την ιστορία της Super Mammy, η Χαρίκλεια έχει 5 παιδιά που τα μεγάλωσε μόνη της γιατί δυστυχώς χήρεψε πολύ νέα! Ο συχωρεμένος ο άντρας της, της άφησε αμανάτι τον πατέρα του και η Χαρίκλεια έχει βάλει τον πεθερό της στο… σαλόνι! Τα παιδιά της! Αχ αυτά τα παιδιά της! Όλα έχουν τις δικές τους ζωές ή καλύτερα προσπαθούν να έχουν, γιατί η Χαρίκλεια χώνει την μύτη της παντού και τα αντιμετωπίζει σαν να είναι 5χρονα! Ως γνήσια Ελληνίδα μάνα μπλέκεται στη ζωή τους, άλλοτε δίνοντας λύση στα προβλήματά τους και άλλοτε δημιουργώντας απίστευτα απρόοπτα… πάντα, όμως, για το καλό τους!

Ευρηματική, έξυπνη και καπάτσα, η Χαρίκλεια έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω και στη δική μας ζωή, με το χιούμορ και τις ατάκες της! Η Χαρίκλεια, αλλά και σύσσωμη η οικογένειά της, έχουν μπει, ήδη, σε γυρίσματα για να αφηγηθούν τις ξεκαρδιστικές ιστορίες τους. Μαζί τους στο πλατό, για πρώτη φορά σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, θα υπάρχει ζωντανό κοινό, το οποίο θα παρακολουθεί από κοντά όλα τα ευτράπελα που θα συμβαίνουν στη ζωή των ηρώων.

super mammy

Τα νούμερα του 5Χ5 που παρουσιάζει ο Σεφερλής

Μπορεί χθες 7/3 να ήταν Καθαρά Δευτέρα ωστόσο πολλά προγράμματα βγήκαν στον αέρα. Όπως για παράδειγμα το τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο 5X5 που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το τηλεπαιχνίδι κάνει υψηλά νούμερα σε τηλεθέαση και δίνει μάχες σώμα με σώμα με τα ανταγωνιστικά προγράμματα. Το Deal, όπως και το Κάτι Ξαναψήνεται είναι οι κύριοι ανταγωνιστές.

Χθες λοιπό, Δευτέρα 7/2 ο Μάρκος Σεφερλής και το 5X5 σημείωσαν απίστευτα νούμερα σε τηλεθέαση. Συγκεκριμένα, έκαναν σε δυναμικό κοινό 19,6%, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 26,7.

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Elif 8,1
  • ALPHA: Deal 7,9
  • ΣΚΑΙ: Κάτι ξαναψήνεται 9,5
  • ΑΝΤ1: 5x5 19,6
  • STAR: Τροχός της τύχης 19,1
  • MEGA: The chase 14,0

Τα τέταρτα

  • 11.8
  • 15.0
  • 21.8
  • 22.5
  • 26.7