Με δική της εκπομπή η Εβελίνα Παπούλια - Σε ποιο κανάλι θα είναι;

Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με δική της εκπομπή η Εβελίνα Παπούλια - Σε ποιο κανάλι θα είναι;

Ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά πριν από λίγες ώρες για την Εβελίνα Παπούλια, η οποία πρόκειται να δώσει το παρών αύριο 17/3 στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ως μάρτυρας των γυναικών που τον κατήγγειλαν.

Η εκπομπή που θα αναλάβει η Εβελίνα Παπούλια

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα ontime, αναμένεται να δούμε την ηθοποιό σε έναν νέο ρόλο και συγκεκριμένα φαίνεται πως θα αναλάβει την παρουσίαση της δικής της ψυχαγωγικής εκπομπής στην ΕΡΤ.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει μάλιστα πως το project αυτό θα έχει έντονο το στοιχείο της μουσικής και του χορού, με καλεσμένους πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος.

Η εκπομπή που θα αναλάβει η Εβελίνα Παπούλια 

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Παπούλια - Ο πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου που παίζει στη Γη της Ελιάς

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, φέτος πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε σειρά και μάλιστα, σε μια από τις πιο επιτυχημένες της σεζόν, σύμφωνα με όσα καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB, τη Γη της Ελιάς.

Γνωρίσθηκαν όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες. Παντρεύτηκαν το 1999 με πολιτικό γάμο, ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους Αφροδίτη. Το επόμενο καλοκαίρι και παρά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι χωρισμένο έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο οπού η Εβελίνα κατέφθασε με ένα καΐκι. Το τέλος: Χώρισαν οριστικά υστέρα από δυο μήνες.

Ο Γιώργος Λιάντος, ο ηθοποιός με το μεγάλο ταλέντο και την υπέροχη φωνή, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η φωνή που ακούν σε μεταγλωττίσεις είναι η δική του, είναι ο πατέρας του κοριτσιού που τον τελευταίο καιρό απασχολεί, με την ομορφιά και τα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα, τη δημοσιότητα.

Παπούλια

Το πρώην ζευγάρι όλα τα χρόνια που πέρασαν μετά από το διαζύγιό τους φρόντισαν να μεγαλώσουν την κόρη τους με αγάπη και ισορροπία. Οι σχέσεις τους ήταν πάντα όμορφες και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να μοιράζονται όλα όσα έπρεπε για το μεγάλωμα της Αφροδίτης.

Ο Γιώργος Λιάντος παντρεύτηκε το 2016 για δεύτερη φορά -αρχικά- με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάφτισαν τη λίγων μηνών κόρη τους, με κουμπάρους τη Γιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπούρα. Στο γάμο, φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.