Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Τζούλια Νόβα: «Τώρα βέβαια τις τελευταίες 2-3 μέρες...»

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Τζούλια Νόβα: «Τώρα βέβαια τις τελευταίες 2-3 μέρες...»

Η Τζούλια Νόβα φαίνεται να περνάει δύσκολες ώρες αφού εκτός της ανησυχίας της για τις εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία ανακοίνωσε πως νόσησε από κορωνοιό. Προφανώς δεν είναι ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία γυναίκα, που θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με το πρόσωπο του νέου αυτού ιού.

Το στοίχημα ωστόσο που δεν μπόρεσε να πετύχει το μοντέλο ήταν να μην κολλήσει την μικρή της. Ένα insta pol έκανε και μεταξύ των απαντήσεων που έδωσε, έκανε γνωστό πως τελικά κόλλησε και η κόρη της, ωστόσο για την ώρα αισθάνεται μια χαρά, εκτός του πυρετού που εμφάνισε.

H κατάσταση υγείας της Τζούλια Νόβα και της κόρης της από τον κορωνοιό

«Η μικρούλα κοιμάται και δεν έχουμε πρόβλημα, τώρα βέβαια τις τελευταίες 2-3 μέρες που είχαμε πυρετό και κόλλησε κι εκείνη από μένα κορωνοϊό, δεν έλεγε να κλείσει μάτι», είπε η Τζούλια Νόβα

H Τζούλια Νόβα έχει covid

Η σπαρακτική ανάρτηση της Τζούλια Νόβα για την πατρίδα της και τον πόλεμο

Οι τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία είναι αρκετά δύσκολες μετά από την ρωσική εισβολή καθώς οι εξελίξεις από λεπτό σε λεπτό για χιλιάδες Ουκρανούς είναι καταιγιστικές αφού δημοσιογράφος του Open συγκλόνισε με την αποκάλυψή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας σημάδευαν με τα όπλα τους»

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε εκείνους οι οποίοι βιώνουν φρικτά τον πόλεμο κι ας είναι χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα τους είναι και η Τζούλια Νόβα η οποία παρακολουθεί μουδιασμένη τα όσα συμβαίνουν.

Έτσι λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναφέρθηκε για τον πόλεμο στην Ουκρανία μετά από ερώτηση που δέχτηκε από το Q&A της. Η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί: «Έχω συγγενείς και φίλους στην Ουκρανία. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ περίεργη.

Στην πόλη που έμενα και είναι οι γιαγιάδες μου και οι φίλοι μου είναι σχετικά ήσυχα, σε σχέση με άλλες περιοχές. Αν και την πρώτη ημέρα ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα επειδή βομβάρδισαν το αεροδρόμιο και μια στρατιωτική αποθήκη που είναι κοντά στο σημείο που μένω.

Προς το παρόν είναι πιο οκ τα πράγματα. Αν εξαιρέσεις ότι καλούν όλα τα αγόρια και όλους αυτούς που είναι μέχρι 60 χρονών για να πολεμήσουν. Όταν είσαι 60 χρονών, πραγματικά δεν ξέρω η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να σε στέλνουν στον πόλεμο να πολεμήσεις.

Δεν ξέρω πόσες αντοχές έχει ένας άνθρωπος σε αυτή την ηλικία για κάτι τέτοιο αλλά τέλος πάντων ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε στο καλύτερο και σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό».

Η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα