Κατερίνα Λέχου: Η πλαστική επέμβαση που δεν παρατήρησε κανείς - Βίντεο

Παραμένει εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Λέχου: Η πλαστική επέμβαση που δεν παρατήρησε κανείς - Βίντεο

Η Κατερίνα Λέχου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες της εγχώριας showbiz καθώς με το πέρασμα του χρόνου δείχνει πως δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από πάνω της. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί πολλά για το πρόσωπό της αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις που φαίνεται η ίδια να έχει κάνει.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η γνωστή ηθοποιός έχει κάνει αισθητική επέμβαση προκειμένου να διορθώσει τη μύτη της, μιας και η διαφορά στις φωτογραφίες του τότε και του σήμερα, είναι φανερά αισθητή.

Μάλιστα, υπάρχει ένα βίντεο από το 1991 όπου φαίνεται η Κατερίνα Λέχου σε πολύ νεαρή ηλικία να συμμετέχει σε διαφήμιση σαμπουάν, και η τότε εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η Κατερίνα Λέχου πριν τις πλαστικές

«Τόσο σκληρό ρόλο στην τηλεόραση δεν έχω ξανακάνει...»

Στο περιοδικό Gala παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη η Κατερίνα Λέχου, η οποία πρόσφατα πήρε δημόσια θέση για τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη σε γνωστούς ηθοποιούς. Η ίδια μίλησε για τον ρόλο ου υποδύθηκε στην σειρά «42°C» και αποκάλυψε αν η εικόνα που έχει και βγάζει προς τα έξω ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Είναι πάντως γεγονός ότι η τηλεόραση σας πάει. Έχετε συμμετάσχει με εξαιρετικές δουλειές. Στην πιο πρόσφατη, μάλιστα, στο ερωτικό θρίλερ «42 βαθμοί», σας είδαμε σε έναν ρόλο τελείως κόντρα με ό,τι είχατε παίξει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που επιδιώκατε;

«Η αλήθεια είναι πως τόσο σκληρό ρόλο στην τηλεόραση δεν έχω ξανακάνει. Όλοι οι άνθρωποι όμως μέσα μας έχουμε πολλές διαφορετικές πτυχές. Από την άλλη πλευρά, μεγαλώνοντας, είχα στον οικογενειακό μου κύκλο αναφορές σχετικές με την αυστηρότητα, από αυτό το ψυχρό, μη συναισθηματικό μοντέλο συμπεριφοράς.

Είχα γύρω μου αυστηρές γυναίκες, που δεν μπορούσαν να εκφράσουν το συναίσθημα τους και άντλησα πολλά στοιχεία για τον συγκεκριμένο ρόλο. Μου αρέσει να αναμετριέμαι με δύσκολους ρόλους. Αποτελεί μεγάλο δέλεαρ αυτό για μένα. Και να σας πω κάτι: Και να αποτύχω σε έναν ρόλο δεν με νοιάζει καθόλου. Είναι δικαίωμα μου να δοκιμάσω και να αποτύχω. Αλλιώς δεν έχει νόημα.

Η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω είναι αυτή μιας γυναίκας συγκροτημένης, σταθερής, που θέλει να έχει τα πράγματα υπό έλεγχο στη ζωή της. Ανταποκρίνεται αυτή η εικόνα στην πραγματικότητα;

Για χρόνια μου έλεγαν πως βγάζω την εικόνα όχι μόνο της συγκροτημένης αλλά και της αυστηρής. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να γίνονται σωστά τα πράγματα, προσπαθώ να διατηρώ μια τάξη. Από την άλλη πλευρά, κάνω και τρέλες και σαχλαμάρες και όλα αυτά. Θέλω όμως να είμαι γειωμένη, να πατάω τα πόδια στη γη, γιατί είναι τόσο στον αέρα η δουλειά που κάνουμε που, αν δεν έχεις ένα καλό αντίβαρο στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να σε τρελάνει.

Kατερίνα Λέχου