Βιβή Κόκκα: «Έπαθα την τρίτη μου υπερκόπωση και...» - Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της ηθοποιού για την υγεία της

«Άρχισα να αρνούμαι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βιβή Κόκκα: «Έπαθα την τρίτη μου υπερκόπωση και...» - Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της ηθοποιού για την υγεία της

Η Βιβή Κόκκα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ και δε δίστασε να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας της αλλά κα το λόγο που την οδήγησε να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα εκτός θεάτρου.

Η ηθοποιός έκανε τεράστια επιτυχία μέσα από το ρόλο της Βίκυς στο Ευτυχισμένοι Μαζί καθώς και με το γνωστό ψευδώνυμο γατούλα (δείτε πως είναι σήμερα). Η μεγάλη απήχηση που είχε ωστόσο το σίριαλ και η ώρας της δεν είχε τις ίδιες θετικές συνέπειες για τη ζωή της. Όπως αποκάλυψε και η ίδια το διάστημα εκείνο έπαθε και την τρίτη της υπερκόπωση, με αποτέλεσμα να αφοσιωθεί λίγο περισσότερο στο εξής στον εαυτό της.

Οι δηλώσεις της Βιβής Κόκκα για την υπερκόπωση

Κατά πόσο η σειρά σας βοήθησε στην μετέπειτα πορεία σας;

Όσον αφορά την πορεία μου σαν ηθοποιό, νομίζω καθόλου! Όταν έκανα τα γυρίσματα, έπαθα την τρίτη μου υπερκόπωση και μπήκα στο νοσοκομείο. Εκείνη την εποχή δούλευα στο θέατρο, έπαιζα στην τηλεόραση, σκηνοθετούσα μια μουσική παράσταση στο «Τρένο στο Ρουφ», δίδασκα και σκηνοθετούσα μια θεατρική ομάδα. Κάποια στιγμή απλά κατέρρευσα. Στο νοσοκομείο σκεφτόμουν ότι κάτι δεν κάνω καλά στη ζωή μου. Δεν ήταν δυνατόν ξανά και ξανά να εξαντλώ σε τέτοιο βαθμό τον οργανισμό μου.

Υποσχέθηκα στον εαυτό μου, όταν βγω, να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έτσι, έχοντας αυτή την πρόθεση, μια σειρά από συγκυρίες έφεραν στη ζωή μου τις εναλλακτικές θεραπείες. Ξεκίνησα από θεραπευόμενη και κατέληξα θεραπεύτρια! Το κομμάτι της υποκριτικής είχε μπει πια σε δεύτερη μοίρα στις προτεραιότητές μου. Άρχισα να αρνούμαι προτάσεις και «έπεσα με τα μούτρα» στις σπουδές και στην εφαρμογή των εναλλακτικών θεραπειών. Αυτό όμως που μου προσέφερε η σειρά, ήταν η κάλυψη της ματαιοδοξίας της αναγνωρισιμότητας που έχει κάθε ηθοποιός και η αγάπη που έλαβα από τον κόσμο. Και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό, γιατί δεν άφησα πίσω μου αυτό το επάγγελμα με απωθημένα και ανεκπλήρωτα όνειρα.

Το βιογραφικό της Βιβής Κόκκα

Η Βιβή Κόκκα είναι μια εναλλακτική θεραπεύτρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης και νηπιαγωγός. Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια του EFT (Επιπέδου 3, μέλος του AAMET), Reiki Master (master-teacher), και Θεραπεύτρια Pranic Healing (Προχωρημένου επιπέδου).

Βιβή Κόκκα

'Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, σε ταινίες και σε τηλεοπτικές σειρές συμπεριλαμβανομένων Κλεμμένα όν3ιρα (2011)" ως Ζωή Προύσαλη, και "Μάνα X ουρανού (2014)" ως Μεϊντάνη (η διευθύντρια σχολείου). Έχει σκηνοθετήσει σε θεατρικές παραστάσεις και σε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Έχει επίσης εργαστεί σαν νηπιαγωγός και έχει διδάξει θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά, εφήβους και νηπιαγωγούς.