Σασμός: «Δεν υπάρχει χρόνος να...» - Το spoiler "φωτιά" για το μέλλον της Βασιλικής

Στα επόμενα επεισόδια..

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Δεν υπάρχει χρόνος να...» - Το spoiler

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου την οποία απολαμβάνουνε ως Βασιλική στην επιτυχημένη σειρά Σασμός φαίνεται να έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το ρόλο της. Η ηθοποιός κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την ηρωίδα, που υποδύεται.

Αυτή τη φορά όμως η τηλεοπτική Βασιλική μας ξάφνιασε με το post, που έκανε αφήνοντας αιχμές για το μέλλον της. Θα τα βγάλει άραγε τα μαύρα και αν ναι ποια θα είναι η δράση της στη σειρά; Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως θα συνεχίσει να είναι μαζί με τον Μαθιό, ο οποίος την άφησε για λίγο μόνη της για ένα ταξίδι αστραπή.

H αινιγματική ανάρτηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για τον Σασμό

«No time to change the role's widow's clothing», που σημαίνει: «Δεν υπάρχει χρόνος να αλλάξω τα ρούχα της χήρας του ρόλου».

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου (15 Ιουλίου 1974-) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και σκηνοθέτις.
Σπούδασε Θεατρολογία στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παίξει και σκηνοθετήσει στο Θέατρο (Αμόρε, Εθνικό). Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή από τη σειρά του Mega Channel Εραστής δυτικών προαστίων, μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Με την εμφάνισή της στην ταινία Ο Βασιλιάς του Νίκου Γραμματικού εκπροσώπησε την Ελλάδα στα Shooting Stars στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου. Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Τρεις Ευχές και Περί Ανέμων και Υδάτων και Έρωτας όπως έρημος και Εραστής Δυτικών Προαστίων και Επτά Θανάσιμες Πεθερές και Le Dernier Seigneur des Balkans και Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ και Φάρος και Ίχνη και Υπάρχουν άντρες και άντρες και Είναι Στιγμές και Όρκος Σιωπής και Οι Συμμαθητές και Σασμός. Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη.