«Όπως βλέπετε το κανάλι...» - Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη για το μέλλον του Open Weekend

Βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός αέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όπως βλέπετε το κανάλι...» - Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη για το μέλλον του Open Weekend

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε η Ελένη Τσολάκη, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στο τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής της, Open Weekend, η οποία εδώ και καιρό δεν βγαίνει στον αέρα λόγω της έκτακτης επικαιρότητας στην Ουκρανία.

Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη για το μέλλον του Open Weekend

«Δεν ξέρω πότε ξανά ξεκινάμε την εκπομπή στο Open. Όπως βλέπετε το κανάλι είναι ένα κανάλι που προέχει η ενημέρωση και σε αυτό δεν χωράνε λόγια. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού και όταν εκείνoi κρίνουν ότι είναι η στιγμή να εντάξουμε την ψυχαγωγία πάλι μέσα, εμείς είμαστε έτοιμη να μπούμε στη δράση.

Είναι μια σεζόν που δεν μπορείς να αποτιμήσεις τίποτα με την τηλεθέαση με τέτοια γεγονότα και τόσες παύσεις της εκπομπής. Αυτή τη στιγμή είμαστε ικανοποιημένpo με αυτό το προϊόν μου έχουμε στήσει, είμαστε ικανοποιημένoi από την ομάδα που έχουμε κι έτσι θα συνεχίσουμε», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.

Η επική αντίδραση της στην ερώτηση για το Open Weekend και την τηλεθέαση

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκαναν η Ελένη Τσολάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην εκπομπή τους, Open Weekend, και μεταξύ άλλων μίλησαν για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, τα οποία βέβαια είναι αρκετά χαμηλά.

«Τι είναι αυτά; Νούμερα τηλεθέασης; Κάθε καινούρια προσπάθεια θέλει κάποιο χρόνο. Δεν αγχωνόμαστε με αυτό, όλα καλά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Από τη μεριά του, ο Λάμπρος Κωνστανταντάρας σχολίασε: «Η ΕΡΤ ήθελε κάτι άλλο από τη νέα σεζόν για το ΦλΕΡΤ, το οποίο δεν θέλαμε οι υπόλοιποι και γι’ αυτό και δεν έγινε. Η εκπομπή δεν κόπηκε λόγω των ποσοστών τηλεθέασης. Η δική μας εκπομπή μου άρεσε πιο πολύ».