Δίκη Φιλιππίδη: Έφτασαν στο δικαστήριο Δούκα και Δροσάκη - Οι πρώτες εικόνες

Ο Μπουρδούμης στο πλευρό της συζύγου του και η Παπούλια δίπλα στις ηθοποιούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Φιλιππίδη: Έφτασαν στο δικαστήριο  Δούκα και Δροσάκη - Οι πρώτες εικόνες

Το πρωί της Παρασκευής 18/3, παράλληλα με την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, πραγματοποιείται η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Λίγο πριν από τις 9 το πρωί έφτασαν στο δικαστήριο οι ηθοποιοί που του προσάπτουν τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και για τις απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες του Happy Day, πρώτες φάνηκαν Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια και η Ζέτα Δούκα, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα παρευρεθεί και θα ζητηθεί τελικά και ολιγοήμερη διακοπή της δίκης.

Ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θα ζητήσει διακοπή της δίκης: «Είναι παθολογικό το πρόβλημα, είναι ψυχολογικό. Ελπίζω να είναι σε θέση στη μετά διακοπή δικάσιμο να είναι παρόν. Εάν δεν μπορεί να περπατήσει, ακόμα και με καροτσάκι θα έρθει. Δίκη χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη όπως αντιλαμβάνεστε είναι δυσχερής….»!

Συνολικά στη λίστα των μαρτύρων της υπόθεσης που έχουν κληθεί από τις δικαστικές αρχές, περιλαμβάνονται 15 πρόσωπα μεταξύ αυτών οι τρεις καταγγέλλουσες καθώς και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας καθώς και η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου.

Η άφιξη των ηθοποιών στο δικαστήριο

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Η Λένα Δροσάκη και ο Μπουρδούμης

Ο Σπύρος Μπιμπίλας

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου