Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό και...»

Θα το ξαναέκανε;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό και...»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 18 Μαρτίου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και έκανε κάποιες αρκετά αποκαλυπτικές δηλώσεις. Η όμορφη δημοσιογράφος, η οποία, πρόσφατα είχε κάνει κάποια πολύ αιχμηρά σχόλια για την Κάτια Ταραμπάνκο, δήλωσε ότι σε πιο ηλικία που δεν ήταν τότε γνωστή, είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση.

Η αποκάλυψη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την γυμνή φωτογράφιση που έχει κάνει

Όπως αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σε ηλικία 20 ετών έχει κάνει φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό και αφορούσε ένα concept, με τα καλύτερα τατουάζ που έχουν γίνει στα γυναικεία σώματα. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως πήρε πολύ καλά λεφτά για αυτή την φωτογράφιση και ότι αν της ξαναδινόταν η ευκαιρία θα το έκανε αλλά για καλό σκοπό φυσικά.

Οι δηλώσεις της δημοσιογράφου για τον σύντροφό της

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» "τσάκωσε" την Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε κοσμική εκδήλωση. Η ίδια δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις και για τον σύντροφό της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για την άγνωστη σχέση που έχει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Το αγόρι μου δε θα έρθει, έχει την οικογένειά του στη Σουηδία. Έχει δύο παιδιά και είναι χωρισμένος. Το αγόρι μου μου έκανε δώρο ένα αξιόλογο ποσό, γιατί φοβόταν ότι δε θα μου αρέσει το δώρο», πρόσθεσε η ίδια, ενώ αποκάλυψε ότι «Συγκινήθηκα πολύ στην έναρξη του Survivor».