«Να έρθει εδώ να...» - Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην καταγγελία του Αλέξη Κούγια

Απασφάλισε λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Να έρθει εδώ να...» - Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην καταγγελία του Αλέξη Κούγια

Σε δηλώσεις που έκανε λίγο πριν την έναρξη της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να καταγγείλει την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για διαστρέβλωση των λεγόμενών του (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε ο δικηγόρος).

Μετά την έναρξη της σημερινής (18/3) εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει με τη σειρά της στον γνωστό ποινικολόγο, ξεκαθαρίζοντας πως κανείς δεν διαστρέβλωσε τα λεγόμενά του, απλά κόπηκαν τα περιττά από μία συνέντευξη 17 λεπτών.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Αλέξη Κούγια

«Η συνέντευξη που μας έδωσε ο Αλέξης Κούγιας ήταν 17 λεπτά. Δεν ήταν δηλώσεις, ήταν συνέντευξη και πραγματικά τον ευχαριστούμε για αυτό. Σε αυτά τα 17 λεπτά μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, για τη δίκη Λιγνάδη, για την Ελένη Τοπαλούδη, κάποιες υποθέσεις της ζωής του. Ο κ. Κούγιας γνωρίζει καλύτερα από όλους εμάς ότι μια 17λεπτη συνέντευξη δεν μπορεί να παίξει σε μια εκπομπή. Πρέπει να μονταριστεί. Κόψαμε ένα απόσπασμα 3.5 λεπτών που αφορούσε στον Αλί.

Από εκεί και πέρα δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα από αυτά, απλά παίξαμε ένα απόσπασμα. Με χαρά αν θέλει ο κ Κούγιας να έρθει εδώ να τα συζητήσουμε όλα. ακόμη. Δεν προσπαθήσαμε να διαστρεβλώσουμε τίποτα και ειδικά σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Ακόμη και ο μεγαλύτερος εγκληματίας έχει το δικαίωμα υπεράσπισης».

Έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την επίθεση του Αλέξη Κούγια στο Super Κατερίνα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της στον αέρα λέγοντας: «Ξέρει και από τηλέοπτική σκηνοθεσία ο κύριος Κούγιας και θέλει να ευνοήσει όλους τους συναδέλφους! Καλά κάνει, τον ευχαριστούμε» τόνισε, αρχικά, και συνέχισε...

«Κάτσε, τον βλέπουμε έτοιμο να τσακωθεί με τους δημοσιογράφους. Συγνώμη παιδιά… Τον βλέπω πως είναι σε εκνευρισμό. Λοιπόν, τώρα αυτή δεν είναι ωραία εικόνα και δεν τιμάει και εμάς. Μέχρι να το βρουν, χαμηλώστε τον ήχο και όταν αρχίσει ο κ. Κούγιας να το δώσουμε γιατί τώρα θα ζήσουμε ένα ριάλιτι στον αέρα. Να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το πλάνο του κ. Κούγια; Χάνεται και η ουσία από το ρεπορτάζ!»