Τζέιμς Καφετζής και Τριαντάφυλλος μαζί σε νυχτερινή έξοδο

Μάλλον τα έχουν βρει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζέιμς Καφετζής και Τριαντάφυλλος μαζί σε νυχτερινή έξοδο

Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Τριαντάφυλλος ή αλλιώς Ντάφι, δύο παίκτες που μας είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα με την κόντρα τους στο ριάλιτι του Survivor, εντοπίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης 17/3 σε νυχτερινή τους έξοδο να διασκεδάζουν μαζί, αφήνοντας πίσω τις κακές τους στιγμές.

Μαζί τους βρέθηκε και ο Γιάννης Σπαλιάρας, για τον οποίο ακούγονται φήμες ότι θα μπει ξανά στο Survivor, και όλη η παρέα του Survivor ολοκληρώθηκε! Οι παίκτες όλο και συχνότερα παρουσιάζονται σε κοινές εμφανίσεις προκαλώντας αντιδράσεις και αφήνοντας ερωτηματικά για όσα φαινόταν να τους φέρνουν σε αντιπαράθεση στο παρελθόν.

Ο Τριαντάφυλλος, ειδικότερα, είναι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης και δεν σταματάει να σχολιάζει τις εξελίξεις του φετινού Survivor, ενώ έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά και στις κάμερες δηλώνοντας της στήριξή του σε ορισμένους παίκτες, αλλά και την αδιαφορία του ή την διαφωνία του με κάποιους άλλους.

Ο Τζέιμς Καφετζής πρόσφατα έπαιξε στο βίντεοκλιπ του Χάρη Βαρθακούρη, ωστόσο δεν είναι τόσο αυτό που έχει σημασία, όσο το γεγονός ότι οι σχέσεις του με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη έχουν ψυχρανθεί και η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή, ώστε να κάνει στροφή στις απόψεις του για να βρίσκεται δίπλα δίπλα με τον Τριαντάφυλλο.

Η φωτογραφία από την κοινή έξοδο του Τζέιμς και του Τριαντάφυλλου

Ο Τζέιμς Καφετζής, ο Σπαλιάρας και ο Τριαντάφυλλος

Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο ο Τριαντάφυλλος!

Μια φοβερή αποκάλυψη σας φέρνει στο φως το Youweekly.gr σχετικά με μια κίνηση ματ του Ατζούν.

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor 4 ήταν σίγουρα ο Τριαντάφυλλος. Μπορεί να μην άρεσε σε όλους η αλήθεια είναι όμως πως κάθε του κίνηση γινόταν αντικείμενο σχολιασμού και σίγουρα η παρουσία του από τον Άγιο Δομίνικο μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε!

Ο Ατζούν λοιπόν ετοιμάζει μια κίνηση ματ ώστε να δούμε τον τραγουδιστή και στο Survivor 5! Όχι βέβαια από την ιδιότητα του παίκτη, αλλά από εκείνη του... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr