''Αφηνίασε" στον αέρα του Super Κατερίνα η Καινούργιου - «Πως να μην γινόμαστε έξαλλοι;...»

Ποια ήταν η αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
''Αφηνίασε

Αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη είναι η σημερινή 18/3 εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, καθώς οι υποθέσεις οι οποίες τρέχουν είναι δυστυχώς αρκετές, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάπως το στοιχείο της ψυχαγωγίας. Μετά την κάλυψη της δίκης του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη που εξελίσσονται παράλληλα, η εκπομπή αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με την δολοφονία της Κάρολαϊν, στα Γλυκά Νερά.

Τότε, η παρουσιάστρια προέβη σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με τους βιασμούς και τις δολοφονίες και όντας και η ίδια αρκετά ευαισθητοποιημένη.

Τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή την δολοφονία στα Γλυκά Νερά

«Με συγχωρείτε τώρα αλλά να πω και κάτι ακόμα, εδώ συζητάμε για τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ότι μπορεί να βγει στα δέκα (χρόνια) και έχει δολοφονήσει την γυναίκα του και τον σκύλο του μαζί...

Τι συζητάμε τώρα αυτό το νομικό πλαίσιο πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει. Πως να μην γινόμαστε έξαλλοι; Βιαστές, παιδεραστές, δολοφόνοι...» είπε εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Αλέξη Κούγια

Σε δηλώσεις που έκανε λίγο πριν την έναρξη της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να καταγγείλει την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για διαστρέβλωση των λεγόμενών του (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε ο δικηγόρος).

Μετά την έναρξη της σημερινής (18/3) εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει με τη σειρά της στον γνωστό ποινικολόγο, ξεκαθαρίζοντας πως κανείς δεν διαστρέβλωσε τα λεγόμενά του, απλά κόπηκαν τα περιττά από μία συνέντευξη 17 λεπτών.

«Η συνέντευξη που μας έδωσε ο Αλέξης Κούγιας ήταν 17 λεπτά. Δεν ήταν δηλώσεις, ήταν συνέντευξη και πραγματικά τον ευχαριστούμε για αυτό. Σε αυτά τα 17 λεπτά μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, για τη δίκη Λιγνάδη, για την Ελένη Τοπαλούδη, κάποιες υποθέσεις της ζωής του. Ο κ. Κούγιας γνωρίζει καλύτερα από όλους εμάς ότι μια 17λεπτη συνέντευξη δεν μπορεί να παίξει σε μια εκπομπή. Πρέπει να μονταριστεί. Κόψαμε ένα απόσπασμα 3.5 λεπτών που αφορούσε στον Αλί.

Από εκεί και πέρα δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα από αυτά, απλά παίξαμε ένα απόσπασμα. Με χαρά αν θέλει ο κ Κούγιας να έρθει εδώ να τα συζητήσουμε όλα. ακόμη. Δεν προσπαθήσαμε να διαστρεβλώσουμε τίποτα και ειδικά σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Ακόμη και ο μεγαλύτερος εγκληματίας έχει το δικαίωμα υπεράσπισης».