"Δεν είναι σαν κι εμάς την πλέμπα..." - Κόλαφος ο Οδυσσέας Σταμούλης για Λιγνάδη και Φιλιππίδη

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό την Παρασκευή 18/3 και οι δηλώσεις του ήταν αφοπλιστικές. Θέμα προς συζήτηση ήταν η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη,για τον οποίο οι εξελίξεις είναι δυσάρεστες, καθώς βρέθηκε πορνογραφικό υλικό του ιδίου, αλλά και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως έχει συνεργαστεί με τον Λιγνάδη για περίπου 10 χρόνια στο Εθνικό Θέατρο, ενώ έχουν υπάρξει και συμμαθητές, γι' αυτό και όλα όσα έγιναν γνωστά του προκαλούν ανατριχίλα. Γενικότερα, είχε ακούσει και ο ίδιος φήμες ή γνώριζε πράγματα για άλλα πρόσωπα του χώρου, αλλά για την γενιά του αυτό ήταν ως ένα βαθμό φυσιολογικό ακόμη κι αν τους δυσαρεστούσε.

Για τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε με θαυμασμό για το έργο του, αλλά ως άνθρωπο τον θεωρεί πολύ δύσκολη προσωπικότητα. Όσον αφορά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά δήλωσε πως αυτός και ο Λιγνάδης είναι του ίδιου κύκλου και έχουν ανθρώπους που τους στηρίζουν γι' αυτό και νομίζουν πως είναι θεοί.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας από αυτούς που θεωρώντας πως έχουν εξουσία εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις, που για τον Οδυσσέα Σταμούλη είναι από μόνο του έγκλημα.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του Οδυσσέα Σταμούλη

«Μέχρι ίσως τη γενιά μου, κάποια πράγματα ως ένα σημείο εθεωρούντο φυσιολογικά. Όχι ότι το αποδεχόμασταν μέσα μας ή δεν στεναχωριόμασταν όμως», είπε για τα περιστατικά κακοποίησης του χώρου.

Σχετικά με την απόφαση του ΣΕΗ για τον Γιώργο Κιμούλη απάντησε: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και δύστροπος. Είναι όμως ένας καλλιτέχνης τον οποίο εγώ σαν λίγο νεότερος, τον θαύμασα πολύ».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω συνεργαστεί πολύ με τον Λιγνάδη, ήμασταν συμμαθητές και στον ίδιο θίασο. Ήμασταν μαζί καμία δεκαετία στο εθνικό θέατρο. Αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Λιγνάδης, με ανατριχιάζουν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στις δηλώσεις του Ρουβά για τον Λιγνάδη μπαίνει ένα ταξικό θέμα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι στην ίδια παρέα, τους βοηθάνε οι ίδιοι κύκλοι. Ανέρχονται ή πέφτουν καμία φορά μαζί. Εμάς τους κοινούς θνητούς δεν μας αφορούν αυτά. Ρουβάς και Λιγνάδης ανήκουν σε άλλη τάξη. Δεν είναι σαν κι εμάς την πλέμπα. Θα υποστηριχθούν».

Κλείνοντας, επισήμανε για τον Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης με θυμώνει πολύ. Σιχαίνομαι να σου λέει κάποιος, κάνε αυτό για να πάρεις ρόλο. Το να πατάς στην εξουσία για να υποχρεώσεις κάποιον να εξυπηρετήσει οποιονδήποτε στόχο σου, όχι μόνο σεξουαλικό, το θεωρώ έγκλημα καθοσιώσεως».

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση έξω από τα δικαστήρια - «Μη με ρωτάτε βλακώδη πράγματα!»

Έξω από τα δικαστήρια που εκδικάζεται η υπόθεση του Πέτρου Φιλίππίδη πέτυχε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Παρασκευή 18/3, τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος είχε πολύ μεγάλη ένταση και ήταν αρκετά εκνευρισμένος. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποχώρησε από το δικαστήριο εξετείας κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο κοντοστάθηκε για λίγο για να κάνει κάποιες δηλώσεις.

«Αφήστε και την ψυχολογική μου κατάσταση...θα περιμένουμε ποια είναι η επόμενη δικάσιμος θα είμαστε ξανά όλοι εδώ. Ο χρόνος τρέχει πρέπει να φύγω. Περιμέναμε μια ώρα για να δώσουμε το παρόν. Εγώ φεύγω και η διαδικασία θα συνεχιστεί», είπε με αρκετή ένταση ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Μόνο δυο τρεις μάρτυρες λείπανε. Δεν θα πω τα ονόματα αυτών που λείπουν, μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση», ανέφερε κλείνοντας ο ηθοποιός, εξοργισμένος με την ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν βρίσκεται εκεί η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη.