Βασίλης Αθανασόπουλος: «Άφησα την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων για να...»

Η αποκάλυψη του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Βασίλης Αθανασόπουλος: «Άφησα την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων για να...»

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε, το πρωί της Παρασκευής τον Βασίλη Αθανασόπουλο, τον κούκλο πρωταγωνιστή της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», που είναι και ο νέος έρωτας της Μυρτάλης, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και το πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Αθανασόπουλου

«Με την Αφροδίτη Λιάντου ταιριάξαμε πάρα πολύ, κάνουμε πλάκα. Έχουμε λυθεί μεταξύ μας γιατί και ο σκοπός ήταν οι δυο ρόλοι να έχουν μια πιο χαλαρή σχέση και τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Αθανασόπουλος και πρόσθεσε:

«Άφησα την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων για τη δραματική σχολή», είπε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και συνέχισε: «συνδυάζεται το τραγούδι και η υποκριτική, αλλά δε θα ήθελα να γίνω τραγουδιστής».

«Στα αρνητικά σχόλια προσπαθείς να έχεις ένα γερό στομάχι, να μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν, να σε κάνουν καλύτερο. Εξαρτάται όμως», είπε κλείνοντας ο γοητευτικός ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Αθανασόπουλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο ανερχόμενος ηθοποιός Βασίλης Αθανασόπουλος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ για τον συγκεκριμένο ηθοποιό μίλησε πρόσφατα και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Ήταν πολύ σοκαριστικό η αλήθεια είναι… Είναι άλλο να ακούς διάφορα, δεν ξέρεις τι συμβαίνει, γιατί κακά τα ψέματα βλέπεις άλλο πρόσωπο. Δεν ξέρω ακόμη είναι μέσα στο μυαλό μου δύο πρόσωπα.

Μεγάλωσα Πετρούπολη, μένω Πετρούπολη. Δεν είμαι άνθρωπος του κέντρου. Μένω με τους γονείς μου αλλά είμαι στη διαδικασία να φύγω. Λείπουν συχνά, όμως. Την έχω βρει τη φάση μου μέσα στο σπίτι, αλλά θέλω να φύγω. Έχει φτάσει η ηλικία. Όταν φύγεις πρέπει να πατάς στα πόδια σου οικονομικά».