X-Factor: H εκρηκτική Κατερίνα Λιόλιου - Η καταγωγή και η ηλικία της

Όσα δεν γνωρίζατε για την εντυπωσιακή τραγουδίστρια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: H εκρηκτική Κατερίνα Λιόλιου - Η καταγωγή και η ηλικία της

Aπόψε 18/3 ανανεωμένο, επιστρέφει στους δέκτες μας το νο1 μουσικό τάλεντ σόου στον κόσμο, το X-Factor, με την Κατερίνα Λιόλιου να δίνει μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο τον παλμό στο backstage. Επιτέλους ξαναβλέπουμε την υπερταλαντούχα τραγουδίστρια ξανά στην τηλεόραση, καθώς την αγαπήσαμε μέσα από το Just the 2 of Us, όπου και νίκησε.

Πάμε να θυμηθούμε τι ξέρουμε για την Κατερίνα Λιόλιου αλλά και να την γνωρίσουμε καλύτερα!

Ποια είναι η Κατερίνα Λιόλιου που θα βλέπουμε στο X Factor;

Την Κατερίνα Λιόλιου, την γνωρίσαμε πριν από περίπου εννέα χρόνια, μέσα από το «The Voice» και από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις εντυπώσεις. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Απριλίου του 1997, και είναι 27 χρονών. Μπορεί να αποφοίτησε από το Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, αλλά πολύ γρήγορα, την γοήτευσε και την κέρδισε ο χώρος της μουσικής.

Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των 10 ετών με μαθήματα ακουστικής κιθάρας και πιάνου. Μαζί με φίλους της έφτιαξε το συγκρότημα Chic ’n’ Blues, με το οποίο εμφανίστηκε στο μαθητικό μουσικό φεστιβάλ Schoolwave και, στη συνέχεια, σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης.

Η εντυπωσιακή Κατερίνα Λιόλιου

Με τη βοήθεια της Δέσποινας Βανδή, ως μέντορά της στο «The Voice», έκλεψε τις καρδιές του ελληνικού κοινού, και κατάφερε να ξεκινήσει την καριέρα της καθώς την ίδια χρονιά,κυκλοφόρησε και το πρώτο της single με τίτλο «Ήταν Λίγο» και στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλα, όπως το «Μεγάλα Λόγια» που έγινε ραδιοφωνική επιτυχία. Επί σκηνής την έχουμε δει να συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Σαμπάνης.

Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στο J2US - «Ήταν πολύ κουραστικό...»

Στον καναπέ του «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Λιόλιου, το βράδυ της Τρίτης 25/1, με αφορμή την νίκη της στο J2US και μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και αποκάλυψε αν υπήρχαν κλίκες στο snow τραγουδιού.

«Το «j2us» ήταν πολύ κουραστικό, κάναμε πολλές πρόβες αλλά αποκόμισα τόσα πολλά πράγματα που θα το έκανα ξανά αύριο κιόλας»: είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συμπλήρωσε ότι: «Προφανώς και υπήρχαν κλίκες στο J2US όπως υπάρχουν και στη ζωή, δεν ταιριάζουν όλοι με όλους».

Η Κατερίνα Λιόλιου είπε για την νίκη της: «Η νίκη στο J2US είναι πιο πολύ επιβεβαίωση για τους κόπους σου, δεν έχει κάποιο χρηματικό έπαθλο».

Για τα προσωπικά της, η ίδια είπε: «Τη μοναξιά πολλές φορές τη βιώνουμε ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι είναι γύρω μας».