X-Factor: «Είναι πολύ δύσκολο να πω σε έναν διαγωνιζόμενο...» - Ο Ρόκκος αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη του δυσκολία στο show

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
X-Factor: «Είναι πολύ δύσκολο να πω σε έναν διαγωνιζόμενο...» -  Ο Ρόκκος αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη του δυσκολία στο show

Ο Στέλιος Ρόκκος κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής 18/3 και έκανε δηλώσεις για το X-Factor και την καριέρα του, λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα. Ο τραγουδιστής, τον οποίο όλοι περιμένουν να δουν πως θα ανταποκριθεί στο ρόλο του κριτή αποκάλυψε ποια είναι η μεγαλύτερη του δυσκολία μέχρι στιγμής.

Η απόρριψη για ένα νέο παιδί είναι κάτι με το οποίο θα έρχεται αντιμέτωπος όσο θα βρίσκεται στα γυρίσματα του μουσικού show. Όπως δήλωσε ο ίδιος πολύ χαρακτηριστικά, το να πει σε έναν παίκτη «δεν το έχεις» τον φέρνει σε αρκετά αμήχανη θέση.

Oι δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου λίγο πριν την έναρξη του X-factor

«Είναι πολύ δύσκολο τουλάχιστον σε μένα να πω σε έναν διαγωνιζόμενο πως “δεν το ’χει”». «Η μουσική είναι πλανεύτρα, σε κάνει να περνιέσαι για σπουδαίος ενώ μπορεί να μην είσαι» σχολίασε σχετικά με το αν κάποιος μπορεί να έχει αυτογνωσία αν τραγουδάει καλά ή όχι.»

Για τις μουσικές του ανησυχίες, ο Στέλιος Ρόκκος αποκάλυψε: «Έχω γράψει πάρα πολλά τραγούδια αλλά κάθε χρόνο μπαίνω στη διαδικασία να αποδείξω ότι αξίζω τον κόπο, γιατί ο κόσμος αλλάζει, έχει τόσα προβλήματα, τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Έπειτα από τριάντα χρόνια στη μουσική απάντησε πως έχει αλλάξει ο τρόπος που γράφει τα τραγούδια του, λέγοντας πως η ωριμότητά του «βγαίνει» και στα τραγούδια του, ενώ στο παρελθόν είχε στο νου του να κάνει «σουξέ».

Οι πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων λίγο πριν την φαντασμαγορική πρεμιέρα

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του «X-Factor»στο MEGA, σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 22:10. Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και ο δημοσιογράφος Θανάσης Πάτρας τρύπωσαν στα παρασκήνια του πιο επιδραστικού μουσικού talent show, συνάντησαν τους υποψήφιους και απέσπασαν τις πρώτες δηλώσεις τους.

Η κάμερα κατέγραψε τα έντονα συναισθήματα των υποψηφίων πίσω από τη σκηνή αλλά και των συγγενών και φίλων που βρέθηκαν δίπλα τους για να τους εμψυχώσουν. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο Θανάσης Πάτρας εντόπισε και γνωστά πρόσωπα, που βρέθηκαν και εκείνα στο πλευρό των διαγωνιζόμενων.

Σε λίγες ώρες θα δούμε και πάλι στις οθόνες μας τους 4 κριτές να ψάχνουν τον στοιχείο Χ που θα κάνει τους διαγωνιζόμενους να ξεχωρίσουν. όπως παραδέχτηκαν κριτές και παρουσιαστές είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα, ενώ η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος έχουν υποσχεθεί ένα απίθανο backstage.