Χρύσα Μιχαλοπούλου: Αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη μαγειρική

Πως αντιδρά όταν του μαγειρεύει;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη μαγειρική

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η ταλαντούχα και εξαιρετικά εντυπωσιακή ηθοποιός, σπάνια δίνει συνεντεύξεις και προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ στην showbiz. Πρόσφατα απέκτησε περισσότερη αναγνωρισημότητα μέσω της δουλειάς της καθώς όποιον ρόλο αναλαμβάνει τον φέρνει εις πέρας στον καλύτερο βαθμό.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα media και λόγω της προσωπικής της ζωής καθώς είναι ζευγάρι με τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε πώς το χειρίζεσαι αυτό, αν είναι ευτυχισμένη και τι θα ήθελε να της συμβεί στο μέλλον.

Οι δηλώσεις της Χρύσας Μιχαλοπούλου για τον σεφ Κουτσόπουλο και τη σχέση τους

Για να πω την αλήθεια, έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπ' όψιν μου όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχει να κάνει με μένα προσωπικά ούτε με τη δουλειά μου ούτε με αυτό που πραγματικά ζω. Δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, καταλαβαίνω γιατί μπορεί να συμβαίνει, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστά και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον - και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω πάντως πως έχω καταφέρει να υπάρχει μια ισορροπία.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκαλύπτει

Και στα social media έχετε μια ισορροπία. Δεν κρύβεστε, δημοσιεύετε κάποια στιγμιότυπα, αλλά δεν υπερβάλλετε κιόλας.

Για μας είναι κάτι πολύ χαλαρό, δεν το σκεφτόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Επιπλέον, εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια διότι σήμερα είσαι με κάποιον, αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν τα πανιά προς τα έξω. Καλό είναι να κρατάμε στιγμές μας για μας, που μπορεί να είναι το ευτυχισμένο παρόν μας ή να γίνουν μια ανάμνηση στο μέλλον.

Σήμερα, όμως, είσαι καλά, είσαι ευτυχισμένη;

Ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένη.

Ως άνθρωπος που αγαπά το φαγητό, να υποθέσω πως έχεις ευτυχήσει και σε αυτό τον τομέα.

Δεν το συζητώ, πάρα πολύ! Δεν έχω μεγαλύτερη λαχτάρα από το να τρώω νόστιμα φαγητά. Τρώω διαρκώς! Ο Απόστολος Γκλέτσος, με τον οποίο είμαστε μαζί στη σειρά, έρχεται συνεχώς και μου λέει: «Μακάρι να σε δω μία φορά να μην τρως!».

"Μου έγινε μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση για..."

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε το πρωί της Δευτέρας (1/11) η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τον οποίο αποκάλυψε και πως γνωρίστηκαν.

«Κουράζομαι αλλά μια χαρά, μαθαίνεις τα όριά σου» δήλωσε, αναφορικά με το ότι κάνει παράλληλα θέατρο και τηλεόραση.

«Μου έγινε μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση στο σπίτι αν ήθελα να κάνω ραδιόφωνο και είπα ναι. Να σου πω ότι όλα είναι απ’ έξω, αυτό το κλασικό το μπέργκερ; Δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω, πού να προλάβω; Κάποιος βοηθάει ναι».