«Είναι ανάξια να έχει δημόσιο λόγο!» - Ξέσπασε ο Δημήτρης Πανόπουλος με τις δηλώσεις της Πρωτογεράκη

«Με ποιο δικαίωμα θα είχες αυτοδικήσει πριν; Αυτό έχεις να πεις ως δικηγόρος;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι ανάξια να έχει δημόσιο λόγο!» - Ξέσπασε ο Δημήτρης Πανόπουλος με τις δηλώσεις της Πρωτογεράκη

Το μεσημέρι της Κυριακής 20/3 στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται, σχολιάστηκε το επίμαχο θέμα των ημερών, δηλαδή η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, και οι δηλώσεις συναδέλφων του για το γεγονός των κατηγοριών εις βάρος του.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, πήρε το λόγο στον αέρα της εκπομπής, καθώς δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της Βίκυς Πρωτογεράκη για τις δηλώσεις που έκανε η ίδια για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πυρ και μανία ο Δημήτρης Πανόπουλος με την Βίκυ Πρωτογεράκη

«Η κυρία Πρωτογεράκη είναι και δικηγόρος, δεν είναι μόνο ηθοποιός. Θίγει τους συναδέλφους της σε δύο χώρους ταυτόχρονα. Θίγει τους ηθοποιούς για όλο αυτό που έχει γίνει, θίγει και τους δικηγόρους που προσπαθούν μέσα στο δικαστήριο να βγάλουν μια άκρη. Λέει “θα είχα αυτοδικήσει πριν”. Με ποιο δικαίωμα θα είχες αυτοδικήσει πριν; Αυτό έχεις να πεις ως δικηγόρος; Ότι θα είχες αυτοδικήσει;», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος είπε επίσης: «Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις, έχει κάνει και για τον Δημήτρη Λιγνάδη αντίστοιχες δηλώσεις. Και μάλιστα έλεγε για τον Λιγνάδη “να περιμένει στη φυλακή την καταδικαστική απόφαση γιατί έτσι κι αλλιώς καταδικαστική θα είναι εξαιτίας του κλίματος που έχει δημιουργηθεί”. Προδικάζει κιόλας! Και φαίνεται ότι είναι ανάξια να έχει δημόσιο λόγο».

«Θεωρώ τραβηγμένο αυτό που γίνεται με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Το πρωί μάλιστα της Τρίτης 15/3, η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και αναφέρθηκε στην υπόθεση του ηθοποιού κάνοντας τις εξής δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Εφόσον θεωρεί κάποιος ότι έχει δυσφημιστεί και δεν έχει κανέναν άλλον τρόπο να το αντιμετωπίσει, προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος μετά από τόσα χρόνια που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα πάνω στο σανίδι, να βρίσκεται σε αυτή τη δεινή θέση. Κάποια πράγματα θεωρώ ότι πρέπει να γίνονται από την αρχή. Όταν περνάει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά τα ανακαλούμε επειδή υπάρχει ένα κίνημα… Δηλαδή, χωρίς αυτό το κίνημα δεν θα μιλούσαν ποτέ; Και μη μου πουν ότι φοβήθηκαν μη μείνουν χωρίς δουλειά», είπε για τον Γιώργο Κιμούλη.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Θεωρώ ότι είναι πολύ τραβηγμένο. Θεωρώ ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι κάπως ρε παιδί μου. Αν δεν είσαι και έτσι δεν μπορείς να κάνεις και θέατρο. Θέλω να πω ότι μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πληθωρικός. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από όλα αυτά. Εμένα δεν μου αρέσει να στιγματίζονται οι άνθρωποι.

Εγώ στη θέση του θα είχα σιχαθεί τα πάντα. Άνθρωποι που θα είχα βοηθήσει και θα είχαν δουλέψει μαζί μου, σε αυτή τη δύσκολη θέση να μη μιλάνε… Εγώ δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει, μπορεί να είχα αυτοδικήσει κιόλας. Εγώ, η Βίκυ. Πριν με βάλουν μέσα θα είχα αυτοδικήσει. Όποιος μιλάει υπέρ του Πέτρου λιθοβολείται».