Εκτός ΣΚΑΙ η Μαρία Αναστασοπούλου: Αποκαλύφθηκε ο σοβαρός λόγος υγείας στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα»

Όλα όσα είπε ο συνάδελφός της, Δημήτρης Οικονόμου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός ΣΚΑΙ η Μαρία Αναστασοπούλου: Αποκαλύφθηκε ο σοβαρός λόγος υγείας στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα»

Δεν ξεκίνησε έτσι όπως αναμέναμε η πρωινή ενημερωτκή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «ΣΗΜΕΡΑ», κααθώς μας καλημέρισε μόνος του ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Οικονόμου. Η συνεργάτης του, Μαρία Αναστασοπούλου απουσίαζε λόγω κάποιου θέματος υγείας.

Θετική στον κορωνοϊό η Μαρία Αναστασοπούλου

Συγκεκριμένα όπως ανέφρε ο παρουσιαστής, Δημήτρης Οικονόμου η συνάδελφός του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό την Κυριακή 20 Μαρτίου (Δείτε εδώ τα χθεσινά κρούσματα της Covid-19) και πλέον βρίσκεται σε υποχρεωτική καραντίνα. Τα καλά νέα είναι ότι η Μαρία Αναστασοπούλου έχει ήπια συμπτώματα καθώς είναι τριπλά εμβολιασμένη.

Την ίδια στιγμή για την απουσία της από τη σημερινή εκπομπή ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους λίγες ώρες πριν και η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία δημοσίευσε στα instastories το θετικό της τεστ.

Η ανάστηση της Μαρίας Αναστασοπούλου

«Στην πραγματική μου ζωή δεν έχω καμμία σχέση με αυτό που βλέπετε στην κάμερα»

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου, με τον Δημήτρη Οικονόμου στην πρωινή εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΙ είχε μιλήσει στο YOU για την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε και πόσο της έχουν λείψει οι δικοί της άνθρωποι, τα νούμερα τηλεθέασης και εάν την αγχώνουν, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει τα χαράματα, την τελευταία φορά -προ covid εποχής- που ξενύχτησε, την μεγάλη της αδυναμία, τον σκύλο της Σωτηράκη που τον αποκαλεί “ιπποποταμάκι” και τέλος απαντάει για τον έρωτα και εάν στην προσωπική ζωή της είναι ευτυχισμένη.