«Θα έρθει η αστυνομία να μας μαζέψει»: Το Twitter ξεσπάθωσε με την πρεμιέρα του Τ! Φάση;

Τελικά άρεσε η πρεμιέρα του prank show;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα έρθει η αστυνομία να μας μαζέψει»: Το Twitter ξεσπάθωσε με την πρεμιέρα του Τ! Φάση;

Το βράδυ της Κυριακής 20 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα το prank show του ALPHA, «Τι Φάση;» με παρουσιαστές τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα. Οι δυο τους έβαλαν τα δυνατά τους να παρουσιάσουν κάτι εύστοχο και με χιούμορ, ώστε να έχει απήχηση στους τηλεθεατές και από ότι φαίνεται τα κατάφεραν. (Δείτε εδώ τι συνέβη στην πρεμιέρα της εκπομπής)

Το Twitter απολαμβάνει το «Τ! Φάση;»

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Alpha κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Twitter που “ξετρελάθηκε” με τα απρόοπτα, τις αντιδράσεις και τις φάρσες. Μπορεί στην αρχή οι τηλεθεατές να ήταν κάπως σκεπτικοί με την νέα εκπομπή αλλα από το πρώτο και όλας επεισόδιο φαίνεται πως πρόκειται για ένα show που ήρθε για να μείνει και να συζητηθεί πολύ.

Οι χρήστες του Twitter φυσικά και δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο και άναωαν φωτιά στα πληκρτολόγιά τους.

Λίγα Λόγια για την Εβελίνα Νικολίζα

H Εβελίνα Νικόλιζα γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1988 και είναι η κόρη της Μπέσυ Αργυράκη. Στα οκτώ της χρόνια έγινε μέλος της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου όπου έμεινε για περίπου πέντε χρόνια, ενώ λίγο πριν κλείσει τα έντεκα δάνεισε τη φωνή της σε χαρακτήρες της Disney.

Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει marketing και δημοσιές σχέσεις αλλά σύντομα την κέρδισε η υποκριτική με αποτέλεσμα να φοιτήσει για τρία χρόνια στη δραματική σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.
Η ίδια είχε μιλήσει για την φωνή της και την έκταση της φωνής της, λέγοντας: «Άρχισα να το ψάχνω από μόνη μου από πολύ μικρή αλλά κυρίως από τα 8 μου χρόνια που μπήκα στην παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου άρχισα να δουλεύω περισσότερο τη φωνή μου».

Όσο για την μητέρα της, η ίδια είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της, «Νομίζω ότι είναι όσο εύκολο και δύσκολο παράλληλα, να έχεις οποιαδήποτε-επιτυχημένη επαγγελματικά - μητέρα. Σίγουρα όταν ήμουν μικρή έλειπε αρκετά από το σπίτι λόγω δουλειάς αλλά νομίζω ότι αυτό με έκανε πιο ανεξάρτητη από μικρή ηλικία και μου έδειξε ότι πρέπει να παλέψουμε για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε". Συνέχισε αποκαλύπτοντας για τον εάν το ότι είναι κόρη γνωστής τραγουδίστριας της έκλεισε ή της άνοιξε πόρτες, λέγοντας, "Υπάρχουν αυτοί που με βλέπουν και τους θυμίζω τη μαμά μου και τα τραγούδια της και αυτό τους κάνει να είναι πιο θετικοί μαζί μου, αλλά φυσικά υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι εφόσον η μητέρα μου είναι τραγουδίστρια δεν επιτρέπεται να ασχοληθεί και άλλο άτομο από την οικογένεια με αυτό το επάγγελμα. Παράλογο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχω δει να στραβοκοιτάνε ποτέ κανένα γιατρό επειδή είναι και ο πατέρας του γιατρός, αλλά επειδή το βρίσκω εντελώς παράλογο δε μπορώ να πω ότι δίνω ιδιαίτερη σημασία».