Η Ελισάβετ Μουτάφη ανακοίνωσε την κηδεία του πατέρα της με ένα story - H σπαρακτική έκκληση της οικογένειας

Σε βαρύ πένθος η οικογένεια της..

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Ελισάβετ Μουτάφη ανακοίνωσε την κηδεία του πατέρα της με ένα story - H σπαρακτική έκκληση της οικογένειας

Δύσκολες και ιδιαίτερα ψυχολογικά φορτισμένες είναι οι τελευταίες ημέρες, που ξημερώνουν για την Ελισάβετ Μουτάφη μετά την είδηση για τον χαμό του πατέρα της. Η γνωστή ηθοποιός δεν κρύβει τα συναισθήματα της, είτε αυτά είναι ευχάριστα, είτε δυσάρεστα, αφού συχνά κάνει αναρτήσεις στο Instagram για ό,τι της συμβαίνει, όπως έκανε πριν ένα μήνα για τον θάνατο άλλου ενός μέλους της οικογένειας της.

Αφού λοιπόν έκανε γνωστή την είδηση θανάτου, μετά από λίγες ημέρες με ένα πολύ λιτό με μαύρο φόντο insta story γνωστοποίησε την ημερομηνία και την τοποθεσία, όπου θα γίνει η κηδεία. Αξίζει να σημειωθεί, πως όπως έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός είναι επιθυμία της οικογένειας τα να μην κατατεθούν στεφάνια, αλλά να δοθούν χρήματα σε σύλλογο καρκινοπαθών.

Αναμφίβολα, μέχρι να γίνει η εξόδιος ακολουθία θα είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές για την Μουτάφη, καθώς το πένθος παραμένει σε μια εκκρεμότητα μέχρι να χαιρετήσει για τελευταία φορά τον πατέρα της, που του είχε μεγάλη αδυναμία.

Η ανακοίνωση της κηδείας του πατέρα της Ελισάβετ Μουτάφη

Κηδεία πατέρα Μουτάφη

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη για τον θάνατο του πατέρα της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελισάβετ Μουτάφη θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της μπαμπά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Η ηθοποιός ευχαρίστησε από τη μεριά της τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του «Σωτηρία», όπου νοσηλεύτηκ ο μπαμπάς της, ενώ πριν από λίγο καιρό έχασε και τον σκύλο της.

«Μπαμπά μου , μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο , ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’αγαπαω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου.. στην Λούνα σου…. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους Νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ….», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Ελισάβετ Μουτάφη πατέρας