Αντετοκούνμπο: Κλήρωσαν το σπίτι των 100.000 χιλιάδων ευρώ - Τα πρώτα λόγια της νικήτριας

«Έχω πάθει σοκ...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αντετοκούνμπο: Κλήρωσαν το σπίτι των 100.000 χιλιάδων ευρώ - Τα πρώτα λόγια της νικήτριας

Μεγάλο σούσουρο είχε δημιουργηθεί με το σπίτι το οποίο έκαναν δώρο οι αδερφοί Αντετοκούνμπο αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη. Το σπίτι αυτό θα δινόταν σε συνεργασία με τον γνωστό YouTuber Αλέξανδρο Κοψιάλη, ωστόσο εξαιτίας της εμπλοκής του δεύτερου στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, ο Instagrammer αποσύρθηκε από τον διαγωνισμό και τον ανέλαβαν εξολοκλήρου τα τρία αδέρφια.

Εχθές το βράδυ, Κυριακή 20/3, έγινε η κλήρωση σε live μετάδοση του σπιτιού στην Ακρόπολη μέσα από το Instagram και η νικήτρια και ιδιοκτλητρια πλέον δεν μπορούσε να αρθρώσει κυριολεκτικά λέξη από το σοκ της.

Τα πρώτα λόγια της νικήτριας του σπιτιού που έκαναν δώρο οι Αντετοκούνμπο

«Συγχαρητήρια!! Είσαι η μεγάλη νικήτρια! Έχεις κερδίσει ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ. Για πάντα δικό σου», έγραφε το μήνυμα που έλαβε η νικήτρια από τους διοργανωτές.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω πάθει σοκ», απάντησε εκείνη έπειτα από το μήνυμα που έλαβε, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που της συναίβη.

Το unfollow του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Λίγο μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για το ακίνητο αξίας 100.000, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης άρχισε να χάνει τους ακόλουθους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. To hashtag #Cancel_Kopsialis παραμένει στα trending της πλατφόρμας του Twitter, μετά από τις φήμες που τον κατηγόρησαν ότι συγκαλύπτει τους ενόχους στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Το βράδυ της Δευτέρας 24/1, ο κορυφαίος σταρ του ΝΒΑ, Γιάννης Aντετοκούνμπο, έκανε unfollow τον γνωστό Influencer και YouTuber κάτι που μάλλον «έτσουξε» αρκετά, καθώς μην ξεχναμε ότι ο μπασκετμοπλίστας μετράει γύρω στους 11,8 εκατομμύρια ακόλουθους.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ακολουθεί πλέον τον Κοψιάλη στο Instagram, ενώ να σημειωθεί ότι ο Influencer συνεχίζει και ακολουθεί τον σπουδαίο μπασκετμπολίστα μέχρι και σήμερα.

Το unfollow του Γιάννη Αντετοκούμπο στον Αλέξανδρο Κοψιάλη.