«Ελένη»: Άφωνη η Μενεγάκη με τους συνεργάτες της - Αρπάχτηκαν on air

«Εγώ θα την πληρώσω…»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ελένη»: Άφωνη η Μενεγάκη με τους συνεργάτες της - Αρπάχτηκαν on air

Άλλο ένα μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη βγήκε on air μέσα από την εκπομπή «Ελένη» στην τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια φάνηκε πως ήταν άφωνη μετά από τον καβγά των συνεργατών της.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε χαρακτηριστικά μετά από συζήτηση που είχαν πως: «Ρε παιδιά εγώ φαίνομαι ότι είμαι 42 χρονών;». Με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να του απαντάει:

«Σε αγχώνει που σου απομακρύνεται η πατρότητα;». Και ο Δημήτρης αφού γούρλωσε τα μάτια με αυτά που άκουσε και τον Σάββα Πούμπουρα να ξεσπά: «Κάτσε ρε Ελιάνα; Ο άνθρωπος μέχρι τα 90 μπορεί να κάνει παιδί…»

Ο τσακωμός στην εκπομπή «Ελένη»

Πώς θα περάσει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου η Ελένη Μενεγάκη - Οι φόβοι της παρουσιάστριας

Ένα από τα καλά που μας δίνει το 2022 είναι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Η εθνική γιορτή είναι Παρσκευή φέτος με αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι να μπορέσουν ξεκουραστούν ή ακόμα και να πάνε ένα ταξίδι. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει ήδη αποφασίσει προς τα που θα κατευθυνθεί.

Και μπορεί ακόμα ο καιρός να μην μας κάνει τη χάρη και να χιονίζει, ωστόσο στο τέλος της εβδομάδας θα θυμηθούμε και πάλι τι σημαίνει άνοιξη. Ας ελπίσουμε νε έχουν πέσει τα δελτία των μετεωρολόγων.

Η Ελένη Μενεγάκη όμως φαίνεται πως ανησυχεί, μην αποκλειστεί από το χιόνι (Δείτε εδώ την χιοισμένη αυλή της παρουσιάστριας) και δεν μπορέσει να πάει την εκδρομή που ονειρέυτεαι με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά.

Συγκεκριμένα με το άνοιγμα της εκπομπής, η Ελένη ανέφερε: «Καλησπέρα σας! Αυτός ο χειμώνας δεν θέλει να φύγει, μας αγάπησε πολύ… Στα βόρεια χιόνιζε, στην αυλή μας χιόνιζε… Δεν θυμάμαι στην Αθήνα να χιόνιζε 25η Μαρτίου». Και συνέχισε: «Τι καιρό θα έχει το τριήμερο; Θα αποδράσουμε σε κανένα χωριουδάκι ή θα μείνουμε να βλέπουμε τα χιόνια; Χριστέ μου λέτε να έχει χιόνια και το άλλο Σαββατοκύριακο;» αποκαλύπτοντας ότι επιθυμεί μια σύντομη απόδραση.