Γιώργος Τσαλίκης: Αυτό είναι το σημείο που είδε την πρεμιέρα του Τι φάση - Aπίστευτο και όμως αληθινό!

Το τερμάτισε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: Αυτό είναι το σημείο που είδε την πρεμιέρα του Τι φάση - Aπίστευτο και όμως αληθινό!

Η μεγάλη πρεμιέρα του Τι Φάση, με παρουσιαστές στα backstages ουσιαστικά, τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα πήγε πάρα πολύ καλά με το κοινό να περιμένει πως και πως το δεύτερο επεισόδιο την ερχόμενη Κυριακή 3/4.

Ο εκκεντρικός και πάντα χαμογελαστός τραγουδιστής είναι γνωστό πως απουσιάζει για συναυλίες αυτήν την περίοδο, ωστόσο δε γινόταν να μην δει τα πρώτα πλάνα από την πιο ευχάριστη εκπομπή, που έχει ίσως συμμετάσχει ποτέ.

Έτσι λοιπόν, με ένα insta story μας έδειξε πως ενώ μεταφερόταν με ένα βανάκι και όλο το team από την Νέα Υόρκη προς τη Βοστόνη, εκείνος δε δίστασε να βγάλει το tablet του και να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο με την Ελλάδα την πρεμιέρα.

Το απίστευτο σημείο που παρακολούθησε ο Τσαλίκης την πρεμιέρα του Τι φάση;

Η γεμάτη γέλιο και θετική ενέργεια πρεμιέρα του Τι Φάση;

Πρεμιέρα είχαν την Κυριακή 20/3, η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Γιώργος Τσαλίκης καθώς μας υποδέχτηκαν στη νέα τους εκπομπή «Τι Φάση;». Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η γνωστή Youtuber συνεργάζονται για πρώτη φορά και είναι έτοιμοι μέσα από απαιτητικές δοκιμασίες και θεότρελες καταστάσεις θα οδηγήσουν τους συνεργούς και τους ανυποψίαστους φίλους… σε ξεκαρδιστικές παγίδες, και αξέχαστες στιγμές!

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας επιλέγονται μυστικά την ώρα που ετοιμάζονται να απολαύσουν τον καφέ ή το γεύμα με την παρέα τους, συνωμοτούν με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα και καταστρώνουν την πιο ξεκαρδιστική φάρσα στους φίλους τους!

Δεν έχουν καθόλου χρόνο να προετοιμαστούν! Αν συμφωνήσουν να συμμετέχουν, αυτομάτως περνούν στα χέρια του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα και ακολουθούν τις οδηγίες τους που δίνονται μέσω ακουστικού από το μυστικό δωμάτιο ελέγχου! Πρέπει όμως να προσέξουν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους ή να τα παρατήσουν – και το πιο σημαντικό! – δεν πρέπει να τους ανακαλύψουν οι φίλοι τους. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο!