Masterchef 6: «Δε θα λείψει καθόλου ο Δημήτρης...» - Οι πρώην παίκτες του Μπόμπαινα τον ''αδειάζουν''

Περίμεναν όλοι να φύγει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6: «Δε θα λείψει καθόλου ο Δημήτρης...» - Οι πρώην παίκτες του Μπόμπαινα τον ''αδειάζουν''

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 18/3 στο MasterChef 6 είδαμε μια αναμενόμενη για πολλούς αποχώρηση, μετά τη δοκιμασία αντιγραφής. Μεταξύ της Φανής, του Σταύρου και του Μπόμπαινα, ο τελευταίος αποχαιρέτησε τους κριτές και τους συμπαίκτες του.

Όπως φάνηκε από την ανακοίνωση των κριτών, κάποιοι διαγωνιζόμενοι χάρηκαν και κάποιοι όχι. Η κάμερα λοιπόν του Βreakfast at Star τρύπωσε στο σπίτι και προσπάθησε να εκμαιεύσει αντιδράσεις. Ο Γρηγόρης από τη μεριά του έδειξε πως δε ευχαριστεί αυτή η αποχώρηση σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η Φανή παραδέχτηκε το ακριβώς αντίθετο.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη και της Φανής για την αποχώρηση του Μπόμπαινα από το Masterchef 6

"Αποχώρησε ο Δημήτρης. Εγώ ακόμη πιστεύω πως ο Δημήτρης είναι καλός άνθρωπος. Αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα είναι τελείως τρελά. Τώρα έχει χαρεί όλο το σπίτι. Θα λυθούν πολλά προβλήματα από τη στιγμή που έφυγε ο Δημήτρης. Ειδικά στους Μπλε. Γιατί εμείς δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα με τον Δημήτρη. Δεν απομακρυνθήκαμε εμείς, ο Δημήτρης απομακρύνθηκε από μόνος του" σχολίασε ο Γρηγόρης.

Από την άλλη, η Φανή ανέφερε: "Δε θα λείψει καθόλου ο Δημήτρης από την Μπλε ομάδα. Ούτε σε προσωπικό επίπεδο. Από μένα τουλάχιστον. Δε βλέπω κανέναν να αγχώνεται ή να στενοχωριέται που αποχώρησε ο Δημήτρης. Δε νομίζω ότι θα λείψει. Ίσα ίσα μας πήγαινε πίσω. Ελπίζω τώρα που έφυγε να ξαναβρούμε τα πατήματά μας".

«Ο Μπόμπαινας είχε καταλάβει ότι στενεύει ο κλοιός» - Οι δηλώσεις του Βαλέχα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR καθώς όπως είδαμε την Παρασκευή 18/3 πραγματοποιήθηκε μια από τις πιο πολυσυζητημένες αποχωρήσεις αφού έφυγε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο καθώς ο Βασίλης Βαλέχας ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Breakfast at Star» το πρωί της Δευτέρας 21/3 είπε χαρακτηριστικά πως: «Ο Δημήτρης μαγειρικά είναι έμπειρος, αλλά είχε καταλάβει ότι στενεύει ο κλοιός.

Ο Γιάννος με τον Μπόμπαινα είχαν έρθει πολύ κοντά. Ο Γιάννος ήθελε να έχει μια επαφή με την Μπλε ομάδα. Ήθελε να έχει σύμμαχο τον Δημήτρη. Η Μπλε Ομάδα δεν αντέχει να χάσει για 5η φορά»