«Ο γιος μας έφτασε μέχρι...» - Τα συμπτώματα του Γιάννη Καλλιάνου και της οικογένειάς του από τον κορωνοϊό

Βρίσκεται στην έκτη μέρα καραντίνας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο γιος μας έφτασε μέχρι...» - Τα συμπτώματα του Γιάννη Καλλιάνου και της οικογένειάς του από τον κορωνοϊό

Στην εκπομπή Live News μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/3) ο Γιάννης Καλλιάνος με αφορμή τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έχουν ανακοινωθεί και επί τη ευκαιρία μίλησε και για τα συμπτώματα που έχει από τον κορωνοϊό τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

Όπως είπε, εκείνος και η γυναίκα του, το περνάνε αρκετά ελαφριά, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον γιό του, ο οποίος ανέβασε 39 πυρετό.

Τα συμπτώματα του Γιάννη Καλλιάνου και της οικογένειάς του

«Σήμερα είναι η 6η μέρα καραντίνας. Σήμερα αρχίζω και είμαι λίγο καλύτερα, με συμπτώματα βέβαια. Με μπούκωμα, αλλά πιο ήπια συμπτώματα από εχθές το μεσημέρι και πλέον δεν έχω πυρετό. Όπως είναι φυσικό κόλλησε και η γυναίκα μου μέσα στο ίδιο σπίτι. Εκείνη είναι πολύ καλύτερα, με συνάχι βέβαια και πονόλαιμο και χωρίς πυρετό. Ο μικρός μας γιος, έφτασε μέχρι 39 πυρετό για δύο μέρες, σήμερα όμως δεν έχει πυρετό και είναι καλύτερα. Δυστυχώς κολλήσαμε όλοι», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος.

Ο λόγος που δεν παρών στον τοκετό της γυναίκας του

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 4/2 ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού. Ο γνωστός μετεωρολόγος αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο που δεν ήταν παρών στον τοκετό της συζύγου του, όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους.

«Ήταν φυσιολογική γέννα, ήμουν απ’ έξω εγώ. Δεν τα μπορώ εγώ τα νοσοκομεία και τα αίματα. Ήμουν σε συνεχόμενη επικοινωνία με τον γιατρό μας. Κάθε πέντε λεπτά τον έπαιρνα τηλέφωνο, δεν τον άφηνα να κάνει τη δουλειά του. Πέρασε μισή ώρα τον ξαναπήρα τηλέφωνο και εκεί που το σηκώνει ακούω ένα κλάμα μωρού.

Ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου» αποκάλυψε ο Γιάννης Καλλιάνος.