Τα "έσπασαν" στον Λευτέρη Πανταζή - Κοινή έξοδος για Σολωμού, Παπαδόπουλο και Φερεντίνο

Φωτογραφίες από το βράδυ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Μαρία Σολωμού μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Χρήστο Φερεντίνο την ώρα που διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Λευτέρης Πανταζής.

Η διάθεσή τους ήταν στα ύψη και αυτό φαίνεται από τα γέλια των διασήμων, ενώ ο τραγουδιστής είναι δίπλα στο τραπέζι τους και τραγουδάει για εκείνους.

Ο Λευτέρης Πανταζής έχει κάθε λόγο να χαμογελάει για να διασκεδάζει, ειδικά μετά την πρόταση γάμου στην κόρη του, η οποία εκπληρώνει την επιθυμία του πατέρα της να τη δει να ανεβαίνει να σκαλιά της εκκλησίας.

Οι άλλοι τρεις παρευρισκόμενοι δεν μας έχουν συνηθίσει σε κοινές εξόδους, ωστόσο η παρέα τους έχει μία όμορφη ατμόσφαιρα και η Μαρία Σολωμού κλέβει την παράσταση, αφού έχει σηκωθεί όρθια και χορεύει, ενώ οι υπόλοιποι της πετάνε γαρύφαλλα.

Οι φωτογραφίες από την έξοδο της Σολωμού, του Παπαδόπουλου και του Φερεντίνου στον Λευτέρη Πανταζή

Πανταζής, Σολωμού, Παπαδόπουλος, Φερεντίνος

Η Σολωμού στον Λευτέρη Πανταζή

Ο Φερεντίνος στον Λευτέρη Πανταζή

Ο Παπαδόπουλος στον Λευτέρη Πανταζή

Αδιανόητος συνωστισμός σε συναυλία του Λευτέρη Πανταζή - Ήταν ο ένας πάνω στον άλλον

Το έλα να δεις επικράτησε σε συναυλία του Λευτέρη Πανταζή - που πρόσφατα έζησε στιγμές ευτυχίας - στην Αλβανία την Τετάρτη 18/8 και συγκεκριμένα στην Κορυτσά, την 6η μεγαλύτερη πόλη της γειτονικής χώρας. Πήγε να τον απολαύσει 10.000 κόσμος από τους 80.000 που έχει συνολικά η εν λόγω πόλη.

Στη σκηνή εμφανίστηκε μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή στη χώρα του, Ντέβις Τζεράχου και τους ξεσήκωσαν όλους με τις επιτυχίες τους. Το βίντεο που κυκλοφορεί από την βραδιά έχει γίνει viral με τον κόσμο να χορεύει ο ένας πάνω στον άλλον.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές της στιγμή μάλιστα που η πιο μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα «σαρώνει». Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα γράφονται όσοι παρευρέθηκαν στην συναυλία, επέδειξαν στην είσοδο το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.