Ποια ζευγάρια έχουν κλείσει για την ταξιδιωτική εκπομπή Asia Express - Ποιοι το σκέφτονται ακόμα

Ξεκινάνε τα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια ζευγάρια έχουν κλείσει για την ταξιδιωτική εκπομπή Asia Express - Ποιοι το σκέφτονται ακόμα

To Star ετοιμάζει μια νέα τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή και είναι ήδη στο ψάξιμο των συντελεστών της, ενώ ήδη έχουν βρει τον παρουσιαστή. Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, όμως φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει ήδη τα επικρατέστερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα της νέας εκπομπής θα ξεκινήσουν την άνοιξη και θα το απολαύσουμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας την ερχόμενη σεζόν.

Τα ζευγάρια του «Asia Express»

Το όνομα της εκπομπής θα είναι «Asia Express» και θα θυμίζει λίγο το «Globaltrotters». Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό ριάλιτι που προβάλλεται ήδη σε περισσότερες από 12 χώρες και το Star κατάφερε να πάρει τα δικαιώματα για την προβολή του στην Ελλάδα. Τα 9 ζευγάρια celebrities που θα συμμετάσχουν στο «Asia Express» θα κληθούν να επιβιώσουν με λιγότερο από ένα ευρώ και κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά και να κάνουν autostop σε 4 χώρες της Ασίας (Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη, Ταϊλάνδη).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο γιος της, Βασίλης Λαζαρίδης έχουν δεχτεί πρόταση από το κανάλι και έχουν ήδη πραγματοποιήσει ραντεβού με την παραγωγή, με τους ίδιους να είναι αρκετά θετικοί.

Παράλληλα, κάποια από τα πρόσωπα που έχουν ήδη συμφωνήσει με το Star, είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την σύντροφο του Ιλάειρα Ζήση, ενώ σε συζητήσεις βρίσκονται και η Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της Φαίδρα, καθώς και ο Αποστόλης Τότσικας με την σύζυγο του, Ρούλα Ρέβη.

Globetrotters: Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε τον τελικό! Πόσα λεφτά θα πάρουν;

Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε τον τελικό στο Globetrotters. Πόσα λεφτά θα πάρουν για την νίκη τους;

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, Στέλιος και Μιχαήλ Κρητικός, αλλά και Χρήστος Μπάρκας και Παντελής Βουρός, ήταν τα τρία ζευγάρια που διεκδίκησαν το χρηματικό έπαθλο.

Οι παίκτες τελείωσαν τις αποστολές τους και επέστρεψαν στην Αθήνα, όπου συναντήθηκαν με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος μέτρησε τα αντικείμενα που έφεραν από όλους τους προορισμούς που προκειμένου να μάθουν ποιος είναι τελικά ο νικητής.

Το ζευγάρι το οποίο μάζεψε όλα τα αντικείμενα ήταν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη και κέρδισαν 30.000 ευρώ και τα οποία θα διατεθούν στην Πανελλήνια Ένωση Ελλήνων Πολυτέκνων.

Τα άλλα δυο ζευγάρια κέρδισαν από 10.000 ευρώ που θα δώσουν κι αυτά σε κάποιο ίδρυμα της επιλογής τους.