Παραμένει στο ψυγείο η χώρα - Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Ασυνήθιστες για την εποχή θερμοκρασίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραμένει στο ψυγείο η χώρα - Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Συνεχίζονται οι -αφύσικες για την εποχή- χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, καθώς για ακόμη μία μέρα ο καιρός παραμένει ψυχρός. Μάλιστα, σήμερα ο αεροχείμαρρος που θα κάνει την εμφάνισή του θα φέρει και βροχές, καταιγίδες, αλλά και χιονοπτώσεις, με τα έντονα φαινόμενα να χτυπούν ακόμη και την Αττική. (Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα 22/3)

Το σκηνικό θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη 23/3, με τα χιόνια να κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα. Από την Πέμπτη, πάντως, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, ενώ το τριήμερο της 25ης Μαρτίου προβλέπεται ανοιξιάτικο, με τον υδράργυρο να ξεπερνά τοπικά και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση του καιρού ως την Κυριακή 26/3

Υψηλές πιέσεις καλύπτουν τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, με αποτέλεσμα την ηλιοφάνεια και τις υψηλές θερμοκρασίες. Στην περιοχή μας, το νέο εικοσιτετράωρο (Τρίτη) οι συνθήκες θα είναι και πάλι χειμωνιάτικες, με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις (ορεινά-ημιορεινά) κυρίως στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα. Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι έντονα, θα αρχίσουν ουσιαστικά από το απόγευμα. Κατά τα άλλα, οι ΒΑ άνεμοι θα φθάσουν τα 8 μποφόρ (Αιγαίο) και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

καιρόσ σήμερα

Την Τετάρτη (23/3), αρχικά θα συνεχιστούν οι ίδιες συνθήκες, αλλά σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στην Κρήτη. Την Πέμπτη (24/3) ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και το τριήμερο Παρασκευή-Κυριακή (25-27/3) θα είναι παντού ανοιξιάτικος.

25η Μαρτίου: Οι ιδανικοί ελληνικοί προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείς οδικώς το τριήμερο

Για φέτος η 25η Μαρτίου πέφτει την Παρασκευή κάτι το οποίο είναι αρκετά βολικό για τους περισσότερους μιας και θα τους δοθεί η δυνατότητα να κάνουν μια μικρή απόδραση χαλαρώνοντας έτσι ένα ολόκληρο τριήμερο.

Έτσι λοιπόν, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα μικρό ταξιδάκι ωστόσο δεν είναι σίγουροι ποιον προορισμό να επιλέξουν έτσι ώστε να απολαύσουν το ταξίδι τους χωρίς όμως να κουραστούν. Μην χάνετε λοιπόν τον χρόνο σας καθώς οι ημέρες πλησιάζουν! Ετοιμάστε την βαλίτσα σας και ξεκινήστε την δράση. Διαβάστε εδώ τους πιο top προορισμός που αξίζει να επισκεφθείτε...