Τραγωδία Πάτρα: Νέα μαρτυρία - «Η μητέρα της Τζωρτζίνας ερχόταν στο νοσοκομείο με...»

Μάρτυρας εργαζόμενη του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Νέα μαρτυρία - «Η μητέρα της Τζωρτζίνας ερχόταν στο νοσοκομείο με...»

Το πρωί της Τρίτης 22/3 η εκπομπή «Πρωινό» έφερε στο φως της δημοσιότητας μια νέα μαρτυρία για την υπόθεσης των 3 κοριτσιών στην Πάτρα. Πρόκειται για μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα.

Νέα μαρτυρία στην υπόθεση της Πάτρας

Συγεκριμένα η μάρτυρας υποστηρίζει πως η μητέρα των κοριτσιών συνέχιζε κανονικά τη ζωή της, παρά τις οποιοσδήποτε δυσκολίες αντιμετώπιζε η υγεία της 8χρονης. Μάλιστα δήλωσε πως η μητέρα ερχόταν στο νοσοκομελιο με το μαγιό της και πήγαινε μετά στην παραλία.

«Όσο η μικρή Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο, η μητέρα της ερχόταν το πρωί φορώντας το μαγιό της και κρατώντας την τσάντα θαλάσσης και μας έλεγε: “Δεν θα έρθω σήμερα το απόγευμα. Τώρα πηγαίνω στην παραλία, για να κάνω το μπάνιο μου.” Ζούσε κανονικά τη ζωή της και συνέχιζε τις δραστηριότητες της», δήλωσε η νοσηλεύτρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μαρτυρία αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

Θέμα ωρών οι πρώτες συλλήψεις

Όπως είχαν αναφέρει το τελευταίο διάστημα οι ειδικοί που ασχολούνται με την υπόθεση των θανάτων στην Πάτρα, η επίλυση του μυστηρίου ήταν πολύ κοντά. Πράγματι έπειτα από πληροφορίες, η αστυνομία είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση του τι τελικά συνέβη έπειτα και από τις αποκαλύψεις σχετικά με τους θανάτους των τριών παιδιών.

Αρχικά οι περιπτώσεις της 3χρονης και του μωρού, δείχνουν ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και οι έρευνες έχουν στραφεί τώρα για την 9χρονη. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες αλλάζουν διαρκώς, οι αρχές είναι κοντά ακόμα και σε συλλήψεις.

Όπως προείπαμε οι πληροφορίες που έφερε το Mega στη δημοσιότητα, μιλούν για ασφυκτικό θάνατο της 3χρονης και του βρέφους. Μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και η εξέταση του ιατροδικαστή και για την 9χρονη προκειμένου να διαπιστωθεί αν η αιτία είναι η ίδια.

Μάλιστα η δικηγόρος, Εβίτα Βαρελά, μίλησε στο κανάλι λέγοντας: «Το πόρισμα του ιατροδικαστή, είναι ένα από τα στοιχεία που μπορεί να στηριχθεί ο Εισαγγελέας για να ασκηθεί ποινική δίωξη, εφόσον, αποδειχθεί ασφυκτικός βίαιος θάνατος, αποστέρηση οξυγόνου.

Σε συνάρτηση και σε σχέση με τις μαρτυρικές καταθέσεις που δείχνουν ότι κάποιος είναι ύποπτος να έχει διαπράξει ένα έγκλημα, ο Εισαγγελέας θα καταλήξει στο άτομο που θα ασκήσει την δίωξη».