Φανερά αδυνατισμένη η Μαρία Κίτσου - Η νέα εμφάνιση της ηθοποιού από τις Άγριες Μέλισσες

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φανερά αδυνατισμένη η Μαρία Κίτσου - Η νέα εμφάνιση της ηθοποιού από τις Άγριες Μέλισσες

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι αρκετοί γνωστοί πλέον στο τηλεοπτικό κοινό καθώς τους βλέπουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 στην σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Μπορεί φέτος να μην σημειώνει καλά ποσοστά τηλεθέασης ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι τους θεωρούν αρκετά ταιριαστούς μιας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια. Μάλιστα, κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί ωστόσο οι δυο ηθοποιοί δεν έχουν διαψεύσει τίποτα απολύτως.

Από την άλλη, η κάμερα του YouWeekly.gr τους "τσάκωσε" στο γυάλινο μουσικό θέατρο στην παράσταση «Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες στο Γυάλινο». Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στις αποκλειστικές φωτογραφίες η ηθοποιός φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη και πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίας Κίτσου με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο

Αποκλειστική φωτογραφία Μαρία Κίτσου

Μαρία Κίτσου - Γκοτσόπουλος

Γκοτσόπουλος - Κίτσου

Αποκλειστική φωτογραφία Κίτσου

Δημήτρης Γκοτσόπουλος για Μαρία Κίτσου: «Τη νοιάζομαι, την πονάω»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 11/3 ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός οποίο πρωταγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε επίσης για τη συνεργασία του με την Μαρία Κίτσου.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει εάν θα ήθελε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο μέλλον. Από την άλλη, όπως είδαμε ξεκίνησε λέγοντας στην αρχή χαρακτηριστικά: «Αυτό που μας έφερε κοντά με την Μαρία Κίτσου είναι το πως αντιλαμβανόμαστε την τέχνη.

Εγώ την Μαρία την είχα δει όταν ήμουν στην δραματική σχόλη, είδα μια παράσταση στο Εθνικό που έπαιζε η Μαρία και λέω “τι καλή ηθοποιός, πως συντονίζεται αυτό που κάνει με αυτό που εγώ πιστεύω” και μετά έτυχε να την γνωρίσω στη σειρά. Δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνη γιατί είναι σαν να με ρωτάνε για έναν άνθρωπο της οικογένειάς μου. Τη νοιάζομαι, την πονάω.»