Μιμή Ντενίση: Σπάνια φωτογραφία από τον πρώτο της γάμο πριν 40 χρόνια

Ήταν 28 ετών η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιμή Ντενίση: Σπάνια φωτογραφία από τον πρώτο της γάμο πριν 40 χρόνια

Η Μιμή Ντενίση έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει 2,5 γάμους. Ο ένας από αυτούς ήταν με τον ηθοποιό Γιάννη Φέρτη. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για περίπου 7 χρόνια, από το 1981 έως το 1988. Για εκείνον ήταν ο δεύτερος γάμος του, αφού πρότινος ήταν νυφευμένος με την Ξένια Καλογεροπούλου, ενώ για εκείνη ήταν ο πρώτος της.

Η Μιμή Ντενίση νύφη πριν από 40 χρόνια

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 1981 στον ιερό ναό της Κρύπτης της Αγίας Φιλοθέης. Οι φωτογραφίες εκείνης της εποχής ήταν σπάνιες, ωστόσο εμείς βρήκαμε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το αγαπημένο ζευγάρι. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αιθωμιανάκης ήταν εκείνος που έκανε τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο συλλέκτης διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από ρετρό φωτογραφίες σπουδαίων καλλιτεχνών και κάθε του ανάρτηση έχει ενδιαφέρον. H φωτογραφία, όπως σημειώνει ο ίδιος στη λεζάντα, είναι σκαναρισμένη από το περιοδικό «Σούπερ Κατερίνα», τον Αύγουστο του 1981.

Στο ασπρόμαυρο κλικ βλέπουμε την υπέροχη Μιμή Ντενίση με έντονο κραγιόν και μακιγιάζ στα μάτια, με μαζεμένα τα μαλλιά της και ένα μεγάλο λευκό λουλούδι στο πλάι του κεφαλιού της, ενώ στα λευκά είναι ντυμένος και ο γαμπρός.

«Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο “DocVille” και τον Αντώνη Μποσκοϊτη παραχώρησε πρόσφατα η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με τον Κώστα Βουτσά, όταν εκείνος βρισκόταν στην εντατική.

Η αποκάλυψη της Ντενίση για τον Βουτσά

«Μου έχει μείνει αξέχαστη η υπόκλισή του στη "Σμύρνη". Ο κόσμος έκλαιγε και αυτός μου έλεγε “χαίρομαι που στο τέλος της ζωής μου έκανα ένα ρόλο διαφορετικό, δραματικό, που θα μείνει”. Ξέρετε τι ήταν το πιο συγκινητικό; Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια, μόνο με τα κορίτσια του το λέμε ακόμη. Μου τηλεφωνούν μια μέρα και μου λένε “έλα από την εντατική, είναι με κλειστά μάτια και δεν τα ανοίγει καθόλου”.

Πάω, μπαίνω μέσα με την κόρη του, τη Θεοδώρα, τον βλέπω με τα σωληνάκια και του λέω “Κώστα, άνοιξε τα μάτια σου να δω ότι με ακούς. Πρέπει να συνέλθεις γιατί έχουμε να κάνουμε την ταινία”. Άνοιξε τα μάτια του, με κοίταξε… “Καν’ το ξανά να βεβαιωθώ” επέμεινα. Το ξανάκανε, τα ξανάνοιξε και τον χειροκροτήσαμε. Ήταν η τελευταία φορά που άνοιξε τα μάτια του», είπε η Μιμή Ντενίση, η οποία πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε και στην παράσταση Σμύρνη μου αγαπημένη.

Μιμή Ντενίση για Κώστα Βουτσά