Νίκος Σπυριδαντωνάκης: Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτη του Power of love - Η σπαρακτική ανάρτηση στα social media

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Νίκος Σπυριδαντωνάκης: Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτη του Power of love - Η σπαρακτική ανάρτηση στα social media

Τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη τον γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του «Power of love». Μπορεί να είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον ωστόσο λίγο αργότερα ο ίδιος χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα να μην έχουμε νέα του.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, οι τελευταίες ώρες είναι αρκετά δύσκολες καθώς θρηνεί την απώλεια της μητέρας του. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα insta stories που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεύτερο χτύπημα τόσο σύντομα. Σαν να το ήθελες να πας κοντά του. Και δεν ξέρω αν πρέπει να νιώσω λύπη ή θυμό που με αφήνεις μόνο μου πια. Καλό ταξίδι μάνα. Μόνο αγάπη αισθανόμουν για σένα και αυτή κρατάω για να σταθώ όρθιος. Θα κρατήσω τη ζεστασιά του χεριού σου, που ποτέ δεν άφησα μέχρι το τέλος. Να πεις χαιρετίσματα στον πατέρα. Σας αγαπώ». Από την άλλη, παίκτης του Power of love έγινε πρώτη φορά πατέρας.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Νίκου Σπυριδαντωνάκη

Ανάρτηση Νίκου Σπυριδαντωνάκη

Πρώην νικητής του Power of Love εξομολογείται για πρώτη φορά: «Στα 17 έμαθα ότι θα γίνω πατέρας..»

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του για την προσωπική του ζωή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, το πρωί της Κυριακής 13/2 και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο νικητής του Power of Love αποκάλυψε, μάλιστα, για πρώτη φορά για το παιδί το οποίο έχει αποκτήσει και είναι πλέον 10 ετών, καθώς, ακόμα, σχολίασε και το Survivor.

Ο ίδιος, όντας ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, μίλησε και για την αυτοβιογραφία του που ετοιμάζει και θα πάρει τον τίτλο «Άγνωστο Χθες», η οποία θα περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουν σημαδέψει τη ζωή του.

«Ξαφνικά ήμουν 17 χρονών και από τη μια μέρα στην άλλη, έμαθα ότι θα γίνω πατέρας. Από τα 17 μου το μυαλό μου έπρεπε να δουλεύει σαν 35χρονου. Ο γιος μου πλέον είναι 10 ετών. Έχουμε επαφή, προσπαθώ να κρατώ τις καλύτερες επαφές με το παιδί μου», αποκάλυψε ο Παύλος Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Με τη μητέρα του έχουμε τυπικές επαφές. Όταν βλέπω το παιδί νιώθω σα να βλέπω ένα θαύμα μπροστά μου, βλέπω τη χαρά της ζωής μου».

«Αλλιώς είναι όταν είσαι παντρεμένος και περιμένεις παιδάκι και αλλιώς όταν είσαι 17 χρονών, κάνεις μπάνιο στην παραλία και χτυπά το τηλέφωνό σου να μάθεις ένα συγκλονιστικό νέο», είπε κλείνοντας.