Ένα από τα φαβορί του X-Factor αποκαλύπτει τους αγαπημένους του κριτές: «Έχω δυο αγαπημένους...»

«Είχα κάνει και μια κουβέντα με τον πατέρα μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ένα από τα φαβορί του X-Factor αποκαλύπτει τους αγαπημένους του κριτές: «Έχω δυο αγαπημένους...»

Το εντυπωσιακό μουσικό show του μεγάλου καναλιού X-Factor είναι γεγονός και ήδη από το πρώτο επεισόδιο της πρεμιέρας είδαμε λαμπρά αστέρια να βγαίνουνε μπροστά. Ένα από αυτά είναι και ο Σωκράτης Χάρης, ο οποίος όχι μόνο απέσπασε 4 ναι, αλλά κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές.

Ο νεαρός έδωσε την πρώτη του συνέντευξη την Τρίτη 22/3 στο Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε στις εντυπώσεις και τα σχόλια, που δέχτηκε μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Αναμφίβολα το κοινό έχει αρχίσει να τον γνωρίζει, καθώς δήλωσε πως δέχεται πολλά μηνύματα. Πρόκειται για ένα πολύ ταπεινό και σεμνό παιδί, κάτι που διαφαίνεται από την οικογενειακή του ιστορία.

Oι δηλώσεις του Σωκράτη Χάρη από το X-factor στο Πάμε Δανάη

«Προσπάθησα, έδωσα το καλύτερο που μπορούσα και πέτυχα τον στόχο μου», είπε για τα τέσσερα «ναι» και το «εισιτήριο» που πήρε για την επόμενη φάση. «Πριν βγω είχα άγχος αλλά μετά ηρέμησα. Είμαι κάποιες φορές απαισιόδοξος αλλά γενικότερα πιστεύω στον εαυτό μου», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Ήξεραν ότι θα πάω στο Χ-Factor και είχα κάνει και μια κουβέντα με τον πατέρα μου. Μου είπε «γιατί όχι;». Ο μπαμπάς μου είναι ψάλτης. Εγώ έχω κάνει βυζαντινή μουσική και είμαι και εγώ ψάλτης», σημείωσε.

«Έχω δυο αγαπημένους κριτές, την Μαρίζα Ρίζου και τον Χρήστο Μάστορα».

Η τραγουδίστρια που έκανε τον Στέλιο Ρόκκο να βουρκώσει

Η αυλαία άνοιξε και για ένα ακόμα μουσικό σόου, το X - Factor, το οποίο προβλήθηκε ξανά στις οθόνες μας την περασμένη Παρασκευή 18/3. Οι διαγωνιζόμενοι παλεύουν για μία θέση στα live, ενώ η αγωνία τους έχει φτάσει στα ύψη. Ανάμεσα τους, πολλά ταλαντούχα παιδιά.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 20/3 ξεχώρισε και η Λίνα Αλατζίδου, η οποία κατάφερε να κάνει τον Στέλιο Ρόκκο να βουρκώσει. Η Λίνα είναι 24 ετών και αγαπά το λαϊκό τραγούδι, παρά το νεαρό νεαρό της ηλικίας της, καθώς έχει μυηθεί στην παράδοση του μπουζουκιού, όπως της δόξασαν οι παλιοί ρεμπέτες και οι μεγάλοι «βάρδοι» του πάλκου.

Για να κερδίσει μία θέση στο X Factor ερμήνευσε τη «Βοσπορίτισσα» του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και κατάφερε να αποδώσει τον «λυγμό» στη φωνή της και να καθρεφτίσει συναισθήματα που άγγιξαν τις πιο ευαίσθητες χορδές των coaches.

Ο Στέλιος Ρόκκος εμφανώς φορτισμένος βούρκωσε με τη Λίνα και μόλις ολοκλήρωσε το act της και της είπε :«Τι μας έκανες; Μου έσκισες την ψυχή. Μου μύριζαν ποτάμια, βουνά, με ταξίδεψες πολύ. Για την ηλικία σου αυτό που έκανες είναι πολύ σπουδαίο».

Και φυσικά η Λίνα πέρασε με τέσσερα «ναι» στα bootcamp.