Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πόζαρε για το Instagram μαζί με τον μικρότερο γιό του και πέρασε ένα δυνατό μήνυμα

«Παιδιά,αγκαλιάστε τους γονείς σας...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πόζαρε για το Instagram μαζί με τον μικρότερο γιό του και πέρασε ένα δυνατό μήνυμα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι δυο τους πέρα από ζευγάρι στη ζωή, αποτελούν και τηλεοπτικό ζευγάρι, αφού παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή Όλα Γκούντ, στο κανάλι του ΣΚΑΙ - δείτε εδώ αν θα συνεχίσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ή όχι -.

Ο παρουσιαστής το απόγευμα της Τρίτης 22/3 έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον μικρότερο γιο του και έχει γράψει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα

Είναι αυτές οι στιγμές που έρχονται(σπάνια πια…)τα παιδιά και σε κάνουν μια αγκαλιά από το πουθενά και αναρωτιέσαι…Μέχρι πότε θα γίνεται αυτό;;;Μεγαλώνουν‼️Μεγαλώνουμε‼️Πρέπει να ρουφάμε αυτές τις στιγμές ως το μεδούλι‼️‼️‼️Όλοι μας…Υ.Γ.Πριν την αγκαλιά του μικρού, είχε έρθει για αγκαλιά και ο μεγάλος που το κάνει πλέον πολύ σπάνια…Γονείς,αγκαλιάστε τα παιδιά σας. Παιδιά,αγκαλιάστε τους γονείς σας.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Γκουντάρα για την ασθένεια του γιου του

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά είναι και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει τον επιχειρηματία με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Πέμπτης 10/3. Ο ίδιος, μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί μια ιστορία που είχε συμβεί στο παρελθόν, όταν ο γιος του είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας.

Όπως είπε, οι δυο τους δεν γνωρίζονταν προσωπικά, όμως ο Δημήτρης Κοντομηνάς του είχε επιβεβαιώσει πως ότι χρειαζόταν για το παιδί θα έμπαινε ο ίδιος μπροστά για να το τακτοποιήσει, μια κίνηση που ο παρουσιαστής δεν θα μπορέσει να ξεχάσει ποτέ.

«Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Κοντομηνάς και θέλω να σας γράψω μια ιστορία για αυτόν τον άνθρωπο… Όταν γεννήθηκε ο μικρός μου γιος, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας… Μόλις το έμαθε και ενώ δεν γνωριζόμασταν προσωπικά, πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπε πως ότι χρειαστεί το παιδί θα μπει ο ίδιος μπροστά να το κάνουμε.

Δε θα το ξεχάσω ποτέ! Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Γκουντάρα για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά.