Καλό Μεσημεράκι: "Εσείς θέλατε να φύγω..." - «Κόλαφος» ο Νίκος Μουτσινάς για τα σχόλια περί αλλαγής καναλιού

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλό Μεσημεράκι:

Στην εκπομπή Τι λες τώρα την Τρίτη 22/3 έπαιξε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος δάκρυσε με την αύξηση της τιμής στο σουβλάκι, Καλό Μεσημεράκι το οποίο με τον τρόπο που βγήκε στον αέρα, έπειτα από επεξεργασία, άφησε υπονοούμενα για τον παρουσιαστή και δημιούργησε φήμες περί αλλαγής καναλιού.

Ο ίδιος δεν το άφησε ασχολίαστο και στη διάρκεια της δικής σημερινής 22/3 εκπομπής έπαιξε το απόσπασμα αυτό και τους απάντησε έμμεσα, αφήνοντας να εννοηθούν πολλά.

Συγκεκριμένα, είπε ότι από τότε που ήταν στον ANT1 εκείνοι ήθελαν να τον διώξουν και όχι εκείνος, ενώ έκανε και ένα αστείο σχόλιο για την Μαρία Ηλιάκη.

Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά στο απόσπασμα της εκπομπής Τι λες τώρα

Αλλαγή ώρας για το Καλό Μεσημεράκι - Τα πρώτα λόγια του Νίκου Μουτσινά

Μπορεί να επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς, μετά από μια εβδομάδα απουσίας εξαιτίας του κορωνοϊού, ωστόσο, μαζί με εκείνον ήρθαν και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας του φινάλε της σειράς Μόλις Χθες, καθώς τα μονοψήφια νούμερα που έκανε δεν ικανοποίησαν τους ιθύνοντες του καναλιού, η επιτυχημένη εκπομπή του παρουσιαστή, πρόκειται να αλλάξει ώρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης 22/3, η κάμερα της εκπομπής Love It, κατάφερε να αποσπάσει από τον Νίκο Μουτσινά την επιβεβαίωση του για την αλλαγή της ώρας του Καλό Μεσημεράκι, η οποία θα μεταφερθεί από τις 3 στις 4 το απόγευμα, μία ώρα μπροστά.

«Θα κουνήσουμε τα πράγματα, θα γυρίσουμε σε μια παλιά ώρα που ήταν το “Δέστε τους”, θα έχει ενδιαφέρον. Θα το αλλάξουμε και θα το δούμε. Αν δεν πειράξεις τα πράγματα δεν θα έχεις άλλο αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.