Ανακοίνωσε τα ευχάριστα - Το νέο επαγγελματικό βήμα της Δανάης Παππά μετά τον Σασμό

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοίνωσε τα ευχάριστα - Το νέο επαγγελματικό βήμα της Δανάης Παππά μετά τον Σασμό

Μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Σασμού είναι η Δανάη Παππά, η οποία έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της.

Η νεαρή ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο προσωπικά, μιας και βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τον Λάμπρο Λάζαρη, όσο και επαγγελματικά, μιας και πριν μερικές ώρες ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι θα βγάλει τραγούδι.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Δανάης Παππά

Συγκεκριμένα, η Δανάη Παππά δημοσίευσε μια φωτογραφία της από ένα στούντιο και έγραψε στην λεζάντα: «[recording]???????? τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ'αυτό μένειν •νέες περιπέτειες coming soon•»

Στο αστυνομικό τμήμα η κούκλα του Σασμού - Τι συνέβη με την Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη;

Η δημοσιότητα έχει το τίμημά της και η Δανάη Παππά, η κούκλα ηθοποιός του Σασμού το ένιωσε πρόσφατα με πολύ άσχημο τρόπο.

Ένας μανιακός θαυμαστής της έγινε κυριολεκτικά στάλκερ και άρχισε να την παρακολουθεί, με συνέπεια η όλη ιστορία να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα και μάλιστα με παρέμβαση του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με όσα αναγράφει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, όταν ένα άγνωστο προφίλ άρχισε να της στέλνεις μηνύματα θαυμασμού. Η Δανάη αρχικά απάντησε πολύ ευγενικά αλλά ο άγνωστος προφανώς πήρε θάρρος και άρχισε να την βομβαρδίζει με μηνύματα. Της έστελνε ανά δευτερόλεπτο, ενώ ακόμη κι όταν ήταν στα γυρίσματα χτυπούσε το κινητό της ασταμάτητα.

Όταν η Δανάη του ζήτησε όμορφα να σταματήσει εκείνος αδιαφόρησε και συνέχισε το ίδιο μοτίβο. Τελικά, εκείνη αναγκάστηκε να τον μπλοκάρει όμως τότε εκείνος έφτιαξε άλλα δέκα προφίλ και της έστελνε μηνύματα από όλα. Η Δανάη άρχισε να τρομοκρατείται αλλά δεν αντέδρασε καθώς δεν πίστευε ότι ήταν κάτι σοβαρό.

Τα πράγματα πήραν άλλη τροπή όταν τα μηνύματα άλλαξαν ύφος και η Δανάη κατάλαβε ότι ο άγνωστος την παρακολουθούσε στην καθημερινότητά της. Τότε ήταν που εξομολογήθηκε στον σύντροφό της τι συμβαίνει και ζήτησε την συμβουλή του.

Εκείνος εξαγριώθηκε και άρχισε να απαντά στον άγνωστο λέγοντας του να μην τολμήσει να την πλησιάσει πότε και να σταματήσει να την ενοχλεί.

Παρόλα αυτά, τα μηνύματα συνεχίστηκαν και ο άγνωστος έγινε ακόμη πιο τολμηρός στέλνοντας απρεπή μηνύματα στην ηθοποιό. Τότε ήταν που με την προτροπή του συντρόφου της η Δανάη αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία. Οι δυο τους πήγαν στο αστυνομικό τμήμα όπου και εξήγησαν την κατάσταση και ζήτησαν προστασία από τις αρχές για την νεαρή ηθοποιό.

Οι αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία της υπόθεσης και τα μηνύματα του αγνώστου και άρχισαν τις έρευνες με σκοπό να τον εντοπίσουν και να τον συνετίσουν. Η ηθοποιός ηρέμισε αλλά δεν αποκλείει την πιθανότητα να καταθέσει μήνυση κατά του άγνωστου άντρα που έκανε την ζωή της εφιάλτη.