Πριγκίπισσες για λίγες ώρες - Η γλυκιά ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της

Παιχνίδια με την μικρή Ada

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πριγκίπισσες για λίγες ώρες - Η γλυκιά ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της

Η Χριστίνα Κοντοβά διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς κρατάει στην αγκαλιά της την μικρή της κόρη Ada. Ο ρόλος της μητέρας της πάει πολύ και φαίνεται ότι το απολαμβάνει και η ίδια πραγματικά, όπως και η νονά της μικρής, Σίσσυ Χρηστίδου που πρόσφατα της έκανε ένα πολύ συγκινητικό δώρο.

Συχνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε στιγμές από την καθημερινότητά τους, ενώ μάλιστα δείχνει και την δημιουργική τους πλευρά, θέλοντας να αφήσει το παιδί της να αναπτύξει τον χαρακτήρα της. Μία από αυτές ήταν και η φωτογραφία που ανήρτησε δύο μέρες πριν φορώντας ένα στέμμα και παίζοντας την πριγκίπισσα με την κόρη της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

Στη χαμογελαστή της φωτογραφία έγραφε: "Εμείς στο σπίτι παίζουμε τις πριγκίπισσες, εσείς?".

«Γενικά το ταξίδι της μητρότητας...»

Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε δημόσιες δηλώσεις στο Happy Day για το πως βιώνει την μητρότητα. Η σχεδιάστρια μόδας και ο σύντροφος της έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη διαδικασία που πέρασε με τον Τζώνη Καλημέρη υιοθετώντας την Ada από την Αφρική.

Η Κοντοβά μόνο τρυφερά λόγια έχει για την μικρή της, καθώς δήλωσε πως κάθε μέρα ζει κάτι καινούριο και πως συνεχώς λύνουν ζητήματα που προκύπτουν. Σε κάθε περίπτωση έχει αποδείξει πόσο δυνατή είναι και φυσικά πόσο έτοιμη να ζήσει μαγικό ταξίδι που ζει κάθε μαμά.

«Όλες οι μαμάδες ζούμε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά μας. Γενικά το ταξίδι της μητρότητας για μια γυναίκα είναι το μεγαλύτερο και το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο υπέροχο και κάπως έτσι το πέρασα και εγώ. Είμαι καλά και η ζωή συνεχίζεται πολύ ωραία. Συνέχεια λύνουμε θέματα. Νομίζω ότι ζω ότι κάθε άλλη μαμά, δεν το ξεχωρίζω. Είναι μια ιδιαίτερη ιστορία. Είναι μια ιστορία μαμάς και κόρης», είπε η Χριστίνα Κοντοβά για την κόρη της Ada.