Τροχός της τύχης: Το περιστατικό που σόκαρε τον Πέτρο Πολυχρονίδη - «Σταματήστε τη μουσική»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχός της τύχης: Το περιστατικό που σόκαρε τον Πέτρο Πολυχρονίδη - «Σταματήστε τη μουσική»

Στο σημερινό (22/3) επεισόδιο της εκπομπής Τροχός της τύχης, ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος είχε προκαλέσει χαμό στους διαδρόμους του Star, έμεινε άναυδος με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο ένας από τους τρεις παίκτες είχε συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό και με το επόμενό του γύρισμα θα γινόταν ακόμη μεγαλύτερο. Η τύχη, όμως, δεν ήταν με το μέρος του.

Ο παρουσιαστής περίμενε με τόση αγωνία το αποτέλεσμα από το γύρισμα του παίκτη που ζήτησε, μάλιστα, να σταματήσουν την μουσική. Ο παίκτης, όμως, χρεοκόπησε και τα έχασε όλα προκαλώντας μεγάλη απογοήτευση.

Το σοκαριστικό περιστατικό του σημερινού (22/3) επεισοδίου στον Τροχό της τύχης

«Όχι ρε φίλε. Σταματήστε τη μουσική! Δηλαδή τι να πει κάποιος; Η ειρωνία της τύχης. Με το επόμενο γράμμα θα φτάσει πάνω από τα 3.000 ευρώ», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Όταν ο παίκτης γύρισε τον τροχό και πέτυχε την χρεοκοπία: «Χάνεις αυτό, χάνεις τα πάντα, χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια», είπε ο ίδιος απογοητευμένος.

«Δεν μου αρέσει η πρωινή εκπομπή γιατί...» - Οι αποκαλύψεις του παρουσιαστή

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (25/10) ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν θέλει να αλλάξει ζώνη, τονίζοντας πως δεν του αρέσει καθόλου το πρωινό.

Ο παρουσιαστής πριν λίγο καιρό είχε ξεκαθαρίσει πως θα ήθελε να δει τον Τροχό της Τύχης να τραβάει για πολλά χρόνια ακόμα, ενώ στις νέες δηλώσεις του μίλησε και για τη νέα κοπέλα που έχει μαζί του στην εκπομπή.

«Δεν μου αρέσει η πρωινή εκπομπή γιατί έχει ένα βασικό μειονέκτημα: πρέπει να ξυπνάς πρωί. Και γενικώς δεν μου ταιριάζει. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ωραίες πρωινές εκπομπές αλλά εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς.

Η Νατάσα στον “Τροχό” θα μπορούσε να είναι κόρη μου, είναι μόνο έξι χρόνια μεγαλύτερη από τον γιο μου», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος παρουσιαστής.