«Μετά τη συνεργασία με τη Βουγιουκλάκη δεν...» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Παπάζογλου

Ποιος ήταν εκείνος που τους έφερε σε επαφή;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Μετά τη συνεργασία με τη Βουγιουκλάκη δεν...» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Παπάζογλου

Στην χθεσινοβραδινή 22/3 εκπομπή του The 2Night Show βρέθηκε εκτός από την Τζένη Θεωνά και ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή. Ο γνωστός χορευτής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε όλες εκείνες τις στιγμές στην καριέρα του που ήταν καθοριστικές.

Μια από αυτές τις στιγμές ήταν η γνωριμία και η συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ μάλιστα αποκάλυψε και όλο το παρασκήνιο της "σχέσης" τους αλλά και ποιος ήταν αυτός που τους έφερε σε επαφή.

Η γνωριμία του Δημήτρη Παπάζογλου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Οι δηλώσεις του χορευτή για την αείμνηστη ηθοποιό

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκαλύπτοντας, ποιο ήταν το μεγάλο μειονέκτημα που είχε η απόλυτη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Λίγο καιρό αφού βγήκαν στη δημοσιότητα μερικές σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο Δημήτρης Παπάζογλου μίλησε για τη συνεργασία του με την ηθοποιό.

«Για την Αλίκη έχω πει πάρα πολλά πράγματα, ήταν η μοίρα μου. Αν δεν ήταν η Αλίκη δεν θα είχα έρθει σε αυτό τον καναπέ με το μπλε βελούδο να κάθομαι να μιλάω σε εσάς. Ρίσκαρε μαζί μου, όταν ήμουν ένα παιδάκι που ήρθε άγνωστο και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω την Εύθυμη χήρα σε μια τεράστια παράσταση. Με την μόνη διαφορά ότι εγώ την Εύθυμη Χήρα την είχα χορέψει στην όπερα της Βέρνης, που ήμουν χορευτής και την είχα δει σε ένα υπερθέαμα και το ήξερα το έργο.

Δεν μπόρεσα να ψυχολογήσω ποτέ την Βουγιουκλάκη. Την Αλίκη δεν την έλεγες την καλύτερη χορεύτρια του κόσμου, όχι. Είχε ένα μεγάλο μειονέκτημα που την έκανε να την αμφισβητούν σαν ταλέντο. Δεν είχε ρυθμό», είπε χαρακτηριστικά.