«Είχαμε πολλές συγκρούσεις»: Η εξομολόγηση της Τζένης Θεωνά για τον Δήμο Αναστασιάδη

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τον Δήμο Αναστασιάδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχαμε πολλές συγκρούσεις»: Η εξομολόγηση της Τζένης Θεωνά για τον Δήμο Αναστασιάδη

Στο πλατό του «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 22/3 η Τζένη Θεωνά, την οποία είχε καλέσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, τον Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και τον γιο τους, Αρίωνα.

Η συνέντευξη της Τζένης Θεωνά

«Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας. Είναι τριών ετών τώρα. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει και συνέχεια είναι μια έκπληξη κι όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα», δήλωσε η ηθοποιός. (Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram για τον ρόλο της ως μαμά)

Στη συνέχεια η Τζένη Θεωνά μίλησε για την προσωπική της ζωή και για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη. «Το αλατοπίπερο δεν λείπει από αυτή τη σχέση. Αυτό που απολαμβάνω είναι ότι πια αισθανόμαστε και οι δύο ασφάλεια, με γοητεία και επιθυμία, παρόλο που συχνά βρισκόμαστε μακριά λόγω δουλειάς».

«Είμαστε επτά χρόνια μαζί, εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας. Βλέπω μεγάλη εξέλιξη σε μένα και στον Δήμο και κάπως με συγκινεί το γεγονός από μόνο του. Δύο άνθρωποι, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, αποφάσισαν για επτά χρόνια να είναι μαζί. Τα πράγματα, να υποκύψεις και να ξεφύγεις, είναι πάρα πολύ εύκολο», ανέφερε μετά.

Η Τζένη Θεωνά δεν φοβήθηκε να μιλήσει και για τις πρώτες μέρες τις σχέσης της με τον τραγουδιστή. «Ήμασταν πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε και με πολλές συγκρούσεις. Χαίρομαι γιατί αυτό που έχει μείνει είναι πως σε όλες πλέον τις εκπομπές μιλάω πάρα πολύ για τον Δήμο», παραδέχτηκε με χιούμορ.

«Γάμο δεν ξέρω αν θα δείτε. Δεν είναι...»

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης, μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τον γιο του, την σύντροφό του Τζένη Θεωνά αλλά και για την καθημερινότητά του. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε κι σε απρόοπτα γεγονότα που του έχουν συμβεί.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω έναν φίλο γκαντέμη. Όταν βγήκα στη σκηνή χαλάσανε τα μικρόφωνα, έπεφταν τα ηχεία. Από τότε τον αγιάζουμε και τον ξεματιάζουμε». Και συνέχισε λέγοντας: «Γάμο δεν ξέρω αν θα δείτε.

Δεν είναι στα σχέδιά μας. Το παιδί μας έχει αίσθηση του χιούμορ, τον παρακολουθούμε και μας διασκεδάζει. Μού έχει πει και έχω «λιώσει» «μπαμπά σ’ αγαπώ πολύ». Και πρόσθεσε: «μου αρέσει ο αθλητισμός, να έχω υγεία στο σώμα μου. Μου αρέσει το φαΐ όμως, είμαι κοιλιόδουλος»

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Μαντώ και για το νέο του βίντεοκλιπ. «Είμαστε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού μου «πες» που νομίζω θα αγγίξει πολύ κόσμο». Και υπογράμμισε: «Έρχεται ένα νέο σχήμα και θα συνεργάζομαι με την Μαντώ».