Θάνος Πετρέλης: «Οι θαυμάστριες μου πετούσαν εσώρουχα - Η γυναίκα μου ήταν...»

Η συνέντευξη του τραγουδιστή στο Mega Καλημέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θάνος Πετρέλης: «Οι θαυμάστριες μου πετούσαν εσώρουχα - Η γυναίκα μου ήταν...»

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Θάνος Πετρέλης, το πρωί της Τετάρτης 23/3, ο οποίος εξομολογήθηκε το πως είναι η σχέση του με τα παιδιά του και τη σύζυγό του, αλλά παραδέχτηκε και το πιο ακραίο σκηνικό που έχει ζήσει με θαυμάστρια. Θ τραγουδιστής τότε παραδέχτηκε ότι αρκετές φορές θαυμάστριες τον έφερναν σε δύσκολη θέση και κυρίως όταν του πέταγαν τα εσώρουχά τους.

Η συνέντευξη του Θάνου Πετρέλη

«Από την πρώτη ημέρα στη δουλειά, υπήρχε ανταγωνισμός, ακόμα και όταν δεν είχα καν δικά μου τραγούδια. Στο Λονδίνο εκτοξεύτηκε ένα σουτιέν και στην Αμερική την ώρα που τραγουδούσα μου πετούσαν εσώρουχα», ανέφερε ο Θάνος Πετρέλης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής πρόσθεσε το πως είναι να ζει με 4 γυναίκες σε ένα σπίτι. (Δείτε την κόρη του τραγουδιστή - Μοιάζει με μοντέλο) «Με την γυναίκα μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και δεν ζηλεύει. Όταν εκτόξευαν εσώρουχα ήταν παρούσα φαντάσου. Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ότι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί».

Στο τέλος ο Θάνος Πετρέλης ανέφερε ότι σ'υντομα μπορούμε να περιμένουμε την επναεκτέλεση ενός παλιού του τραγουδιού.

Λίγα λόγια για την ζωή και την καριέρα του Θάνου Πετρέλη

O Θάνος Πετρέλης (27 Σεπτεμβρίου 1975) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Έγινε γνωστός στο ευρύ - νεανικό κυρίως -κοινό από το τηλεπαιχνίδι μουσικών ταλέντων Fame Story, στον τηλεοπτικό σταθμό "ΑΝΤ1". Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Το 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Είχε το χρώμα του ουρανού" σε συνθέσεις του Φοίβου. Μεγάλη επιτυχία από το δίσκο αυτό έγινε το τραγούδι "Το αίμα μου". To Μάιο του 2005 κυκλοφόρησε από τη Heaven το άλμπουμ «Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα», με την υπογραφή του Φοίβου για δεύτερη συνεχή φορά. Προηγήθηκε η συμμετοχή του Θάνου στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου «Στην αυλή του παραδείσου», όπου τραγούδησε ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή το αγαπημένο πλέον τραγούδι 'Καν' το αν μ' αγαπάς'.

Άλλα τραγούδια του που έγιναν επιτυχίες από το δεύτερό του άλμπουμ είναι 'Πως ξεχνιέται κάποια σαν εσένα', 'Μεσάνυχτα και κάτι', 'Μετά από εσένα ξαναζώ', 'Αδικα', 'Κερνάω', 'Μπόρα είσαι θα περάσεις', 'Χρόνια είχα έτσι να αισθανθώ', 'Δεν θα χωρίσουμε ποτέ', Τα τραγούδια που μιλούν γι' αγάπη', 'Η ωραία'.