Survivor 5: «Όταν με είδα στο ξενοδοχείο...» - Η Πελαγία Καζολέα αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε στο παιχνίδι

Γιατί έκρυβε συνέχεια τα μαλλιά της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Όταν με είδα στο ξενοδοχείο...» - Η Πελαγία Καζολέα αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε στο παιχνίδι

Η Πελαγία Καζολέα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 23/3 στο Happy Day σχολιάζοντας μαζί με το πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή τις εξελίξεις του Survivor 5 αλλά και όσα πέρασε η ίδια η μαχήτρια κατά την παραμονή της στο παιχνίδι.

Η πρώην παίκτρια των μπλε έχει επιστρέψει ανανεωμένη στην Ελλάδα, ωστόσο δε μπορεί με τίποτα να ξεχάσει τις τεράστιες κακουχίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη στην καλύβα του Αγίου Δομίνικου. Μάλιστα όπως περιγράφει η ίδια, όταν πήγε στο ξενοδοχείο, μετά την αποχώρηση της η εικόνα του εαυτού της στον καθρέφτη ήταν σοκαριστική.

Οι δηλώσεις της Πελαγίας Καζολέα

«Εκεί έχει 4ο βαθμούς και τροπικό κλίμα. Εκεί που είσαι χαλαρός, ξαφνικά κατακλυσμός και βροχή», είπε χαρακτηριστικά και ρωτήθηκε για τον λόγο που συνεχώς κάλυπτε τα μαλλιά της: «Επειδή τα μαλλιά μου είναι ξανθά και ταλαιπωρημένα, ο κομμωτής μου μου είπε να μην τα βρέχω συχνά και να μην τα βλέπει ο ήλιος», δήλωσε στο Happy Dya η πρώην «Μαχήτρια»

«Έχω γυρίσει έναν μήνα και νιώθω ότι έχουν περάσει μόνο 10 μέρες. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Η εμπειρία ήταν μαγική αν και δύσκολη. Έχασα 10 κιλά, έφτασα τα 50 και όταν με είδα στο ξενοδοχείο σοκαρίστηκα».

Τα είπε "έξω από τα δόντια" η Πελαγία Καζολέα - "Ξεφτίλισε" τον Μαρτίκα

Την Πελαγία Καζολέα, που πρόσφατα αποχώρησε από το Survivor(δείτε εδώ το μεγάλο spoiler για σήμερα 5/3), φιλοξένησαν το μεσημέρι του Σαββάτου 5/3, στο πλατό του Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η πρώην παίκτρια του Survivor, την οποία περίμενε ιδιαίτερα θερμή υποδοχή όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, μίλησε για την συμβίωση στον Άγιο Δομίνικο με τον Σπύρο Μαρτίκα αποκαλύπτοντας πως παίζει ρόλο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Για την ακρίβεια, η όμορφη Πελαγία σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «υπήρχαν άνθρωποι που έδειξαν εξ αρχής ποιοι είναι, άνθρωποι του ριάλιτι οι οποίοι ήρθαν για να παίξουν έναν ρόλο όπως ο Σπύρος Μαρτίκας. Είναι οργανωμένο από πίσω όλο αυτό. Δεν είναι ο εαυτός του, αυτό καθ’ αυτό».

«Θέλει να το παίξει έτσι γιατί πιστεύει ότι αυτό κεντρίζει τους τηλεθεατές, την τηλεόραση. Του αρέσει αυτό και μας το έχει πει».

«Από συγκεκριμένα σημεία που έχουμε κάνει συζητήσεις μού έδωσε πάρα πολύ έντονα να καταλάβω ότι λειτουργεί βάση στρατηγικής, η οποία όμως έχει αρνητικό πρόσημο γιατί πάει να το κάνει φτιαχτό δημιουργώντας θεωρίες και εντυπώσεις» συμπλήρωσε η γοητευτική πρώην παίκτρια του Survivor.