Το αγανακτισμένο story της Μαριέττας Χρουσαλά για τα παιδιά της - Το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί

Με ένα μαμαδίστικο Q&A διερωτήθηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το αγανακτισμένο story της Μαριέττας Χρουσαλά για τα παιδιά της - Το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί

Η Μαριέττα Χρουσαλά φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις οικογενειακές στιγμές, που ζει στο πλάι του Λέοντα Πατίτσα καθώς το ζευγάρι έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τις ώρες που είναι ήρεμη και τα παιδάκια της ξεκουράζονται συχνά η παρουσιάστρια ασχολείται με το Ιnstagram.

Έτσι λοιπόν έκανε ένα μαμαδίστικο Q&A, με το οποίο απευθύνθηκε στις φίλες της σχετικά με ένα ζήτημα, που ταλαιπωρεί όλες τις μαμάδες. Αυτό δεν είναι άλλο από το θέμα του ύπνου και φυσικά οι απαντήσεις έπεσαν βροχή, με την την πλειοψηφία να απαντάει, πως ακόμα προσπαθεί να κοιμίσει τα παιδάκια της.

Το Q&A της Μαριέττας Χρουσαλά

«Εσάς κοιμήθηκαν τα παιδάκια σας;» Λίγο αργότερα δημοσίευσε και τις απαντήσεις που έλαβε. Το 62% απάντησε «Σώθηκες» και το 38% απάντησε «Εδώ και μία ώρα».

Mαριέττα Χρουσαλά

Οι δηλώσεις της Μαριέττας Χρουσαλά για την τηλεόραση και την επιστροφή της

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις μετά από πολύ καιρό.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην οικογένεια της ενώ μίλησε και στις συζητήσεις που έχει κάνει για να επιστρέψει στην τηλεόραση, με την ίδια να απολαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια που είναι απούσα από την τηλεόραση οικογενειακές στιγμές.

«Αποφασίσαμε να μείνουμε μέσα στην πανδημία στην Ελλάδα γιατί νιώσαμε ασφάλεια σε σχέση με την Αμερική. Επειδή είμαστε μεγάλη οικογένεια, φοβόμασταν και προσέχαμε αρκετά, τηρήσαμε τα μέτρα. Έχουμε εμβολιαστεί. Είχα άγχος γιατί είναι κάτι καινούργιο. Αλλά δεν υπήρχε επιλογή έπρεπε να γίνει.

Δεν υπήρξε φθορά, με τον Λέοντα στην καραντίνα. Με τον άνδρα μου δε βαρεθήκαμε στην καραντίνα γιατί βρεθήκαμε με τα παιδιά μας, παίξαμε μαζί τους παιχνίδια, περάσαμε καλά, πολύ όμορφα. Ελπίζω να πιστεύει και εκείνος το ίδιο. Κουραστήκαμε λίγο με το σχολείο διαδικτυακά.

Θα σκεφτόμουνα να επιστρέψω στην τηλεόραση. Θα ήθελα να επιστρέψω αν υπάρξει κάτι που να με ενδιαφέρει, να μου ταιριάζει. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Για άλλα ισχύει για άλλα δεν ισχύει. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις. Γενικά δεν έχω πει ότι σταμάτησα. Απλά θέλω να είναι κάτι ωραίο. Υπάρχουν προτάσεις και συζητήσεις όμως. Ας μην πούμε για το GNTM, τώρα οι άνθρωποι βρίσκονται ήδη στα γυρίσματα.

Είμαι χαρούμενη γιατί με προσέγγισε μια μεγάλη αμερικανική εταιρία για τα σανδάλια μου. Μου ζήτησαν να σχεδιάσω την αρχαιοελληνική σειρά. Με βρήκαν στο Μιλάνο.»!

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή. Παίζω φανατικά beach volley. Νομίζω πρέπει να αποφεύγουμε τις υπερβολές. Τρώμε λαχανικά και φρούτα. Θα φάω και το γλυκό μου αλλά με μέτρο. Το βράδυ τρώμε λιγότερο. Μια σαλατούλα.»

Μαριέττα Χρουσαλά για τηλεοπτική συνέντευξη