Σκάνδαλο γύρω από το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού - Περιλαμβάνει και γυμνές φωτογραφίες η υπόθεση

Αυστραλή το πρώτο θύμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλο γύρω από το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού - Περιλαμβάνει και γυμνές φωτογραφίες η υπόθεση

Ένα απίστευτο σκάνδαλο αποκαλύφθηκε στο Πρωινό σχετικά με το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, αποκάλυψε πως απατεώνας στην Αυστραλία δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Tinder χρησιμοποιώντας φωτογραφίες του τραγουδιστή χωρίς να γνωρίζει εκείνος τίποτα.

Ο απατεώνας λοιπόν τον υποδυόταν με το όνομα Στέλιος με σκοπό να αποσπά γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από γυναίκες. Στα δίχτυα του μπλέχτηκε, η 23χρονη Torrie Marshall πιστεύοντας ότι γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, αφού ο τραγουδιστής είναι κούκλος κάτι που είναι οικογενειακό γονίδιο - δείτε τον πατέρα του.

«Ήταν προφανώς πολύ ελκυστικός αλλά νομίζω ότι όσο ο καιρός περνούσε είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ αλλά και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε συναισθηματική σύνδεση και δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι με άντρες της ηλικίας μου» δήλωσε η κοπέλα σε συνέντευξή της.

Η 23χρονη όταν μετά από 6 μήνες θέλησε να τον γνωρίσει από κοντά και τους το πρότεινε, ο απατεώνας ζήτησε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες. Όταν τις έστειλε το προφίλ διαγράφηκε!

Όλο το ρεπορτάζ σχετικά με το σκάνδαλο με το όνομα του Αργυρού

Το μηνιαίο εισόδημα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της εποχής του, για αυτό και θεωρείται από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην Ελλάδα.

Έχει γίνει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου με κάθε κομμάτι του παράλληλα να προκαλεί... παροξυσμό, με τα views στο Youtube να είναι εκατομμύρια.

Δείτε στο Athensmagazine.gr πόσα λαμβάνει το μήνα.