«Από αύριο...» - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της

Τι ετοιμάζει η παρουσιάστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Από αύριο...» - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε την Τετάρτη 23/3 στον αέρα με την προγραμματισμένη της εκπομπή ελένη και λίγο πριν προχωρήσει στην συνταγή γλυκού έκανε έκτακτες ανακοινώσεις για τις επόμενες ημέρες. Είχαμε καταλάβει από την αρχή της εβδομάδας πως η παρουσιάστρια περιμένει πως και πως το τριήμερο τη 25ης Μαρτίου.

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να λείψει την Παρασκευή για να απολαύσει ένα εκτός πλατό τριήμερο. Παραπάνω πληροφορίες για την εξόρμηση της Ελένης δεν ξέρουμε, σίγουρα όμως θα φροντίσει να μας ενημερώσει μέσα από το Instagram, για την περιοχή που θα επιλέξει. Για όσους δεν έχουν σκεφτεί, που θα μπορούσαν να ξεφύγουν εν όψει τις εθνικής επετείου, έχουμε τις ιδανικές προτάσεις.

H ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την απουσία της την Πέμπτη 24/3

«Θα σας γλυκάνω σήμερα, γιατί αύριο είναι Πέμπτη και θα γλυκαθούμε εμείς (γέλια)… Παραμονή τριημέρου… Παρασκευή δεν θα είμαστε παρέα… Ααα, εμείς τις γιορτές μας τις γιορτάζουμε εμείς…» τόνισε στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη.

Τα σχέδια της Ελένης Μενεγάκη για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Ένα από τα καλά που μας δίνει το 2022 είναι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Η εθνική γιορτή είναι Παρασκευή φέτος με αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι να μπορέσουν ξεκουραστούν ή ακόμα και να πάνε ένα ταξίδι. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει ήδη αποφασίσει προς τα που θα κατευθυνθεί.

Και μπορεί ακόμα ο καιρός να μην μας κάνει τη χάρη και να χιονίζει, ωστόσο στο τέλος της εβδομάδας θα θυμηθούμε και πάλι τι σημαίνει άνοιξη. Ας ελπίσουμε νε έχουν πέσει τα δελτία των μετεωρολόγων.

Η Ελένη Μενεγάκη όμως φαίνεται πως ανησυχεί, μην αποκλειστεί από το χιόνι (Δείτε εδώ την χιοισμένη αυλή της παρουσιάστριας) και δεν μπορέσει να πάει την εκδρομή που ονειρέυτεαι με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά.

Συγκεκριμένα με το άνοιγμα της εκπομπής, η Ελένη ανέφερε: «Καλησπέρα σας! Αυτός ο χειμώνας δεν θέλει να φύγει, μας αγάπησε πολύ… Στα βόρεια χιόνιζε, στην αυλή μας χιόνιζε… Δεν θυμάμαι στην Αθήνα να χιόνιζε 25η Μαρτίου». Και συνέχισε: «Τι καιρό θα έχει το τριήμερο; Θα αποδράσουμε σε κανένα χωριουδάκι ή θα μείνουμε να βλέπουμε τα χιόνια; Χριστέ μου λέτε να έχει χιόνια και το άλλο Σαββατοκύριακο;» αποκαλύπτοντας ότι επιθυμεί μια σύντομη απόδραση.