Τραγωδία Πάτρα: Η ψυχολόγος του Χαμόγελου του Παιδιού ''σπάει'' τη σιωπή της - Οι δηλώσεις της στο T-Live

Χρήσιμη η τοποθέτησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Η ψυχολόγος του Χαμόγελου του Παιδιού ''σπάει'' τη σιωπή της - Οι δηλώσεις της στο T-Live

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 θίχτηκε για άλλη μια φορά το ζήτημα της υπόθεσης της Πάτρας. Η δημοσιογράφος θέλοντας και εκείνη όπως και άλλοι πολλοί συνάδελφοι της να φωτίσουν την τόσο περίεργη αυτή υπόθεση για τον χαμό των 3 κοριτσιών, είχε μια καλεσμένη αρκετά βοηθητική προς τη διαλεύκανση.

Έτσι λοιπόν μίλησε στον αέρα η ψυχολόγος του Χαμόγελου του Παιδιού, Μαίρη Μαρκάτη και επιβεβαίωσε πως κατά την νοσηλεία της τρίτης κόρης τέθηκε το θέμα υποστήριξης των γονέων από ειδικό. Εκείνοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρνήθηκαν και τότε ήταν που άρχισαν να κινούνται εσωτερικές υποψίες.

Η ψυχολόγος του Χαμόγελου του παιδιού επιβεβαιώνει για την υπόθεση στην Πάτρα

Νέα ανατρεπτική μαρτυρία από πρώην συνάδελφο της μητέρας - «Πήγα στην κηδεία του κοριτσιού και...»

Οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με το ζήτημα να παίρνει συνεχώς διαφορετική τροπή, λόγω των νέων μαρτυριών, που βγαίνουν συνεχώς στη φόρα. Το πρωί της Τετάρτης 23/3 η δήλωση μιας συναδέλφου της μητέρας στο Super Κατερίνα έμελλε να ρίξει περισσότερο φως στα γεγονότα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια συνεργαζόταν με την άτυχη μάνα σε ξενοδοχειακή μονάδα και έτσι είχε πλήρη εικόνα εκείνης αλλά της σχέσης της με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Αυτό που της έκανε αίσθηση ωστόσο και θέλησε να μοιραστεί αφορά στις αντιδράσεις της τελευταίας κηδείας.

Τα συμπεράσματα που βγαίνουν κάθε φορά είναι πολλά και διαφορετικά και σίγουρα η έκτακτη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την Παρασκευή 25/3 θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική.

«Δουλεύαμε στο ίδιο ξενοδοχείο πριν πεθάνει το πρώτο της παιδί. Εκείνη ήταν καμαριέρα κι εγώ δούλευα στο σέρβις και στο μπαρ. Ήταν μαζί με τον Μάνο τότε και ήταν πολύ χαρούμενοι. Είχε φέρει την Τζωρτζίνα και τη Μαλένα στο ξενοδοχείο και ήταν μια χαρά. Σαν ζευγάρι ήταν πολύ πιο ωραίος ο Μάνος σε σχέση με τη Ρούλα», είπε συνάδελφος της Ρούλας Πισπιρίγκου στη «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Η Ρούλα είχε σταματήσει τη δουλειά 2-3 μήνες πριν από τον θάνατο της Ίριδας. Πήγα στην κηδεία του κοριτσιού και μου φαίνονταν και οι δύο πολύ ψύχραιμοι, με το ζόρι τους έβγαινε δάκρυ».